Verimli ders çalışma

kiremithuseyin

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar bildiğiniz gibi sınavlar kapıya dayandı.
10.sınıfım nasıl verimli bir şekilde çalışabilirim?
Sözel derslerde sorunum yok ancak sayısalım çok kötü yani kötünün de kötüsü.
Matematik ve Kimya'dan çok az şey biliyorum bu iki derse asılmak istiyorum nasıl verimli bir şekilde çalışırım?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı durumdayım sizle. Konu anlatımı okuyup test çözebilirsiniz. Yani bir konunun önce konu anlatımına bakın, sonra test çözün. Takıldığınız yerde konu anlatımına bakın.

Ben de 10. sınıfım ve sınavları oldum, Hocalara Geldik ve Tonguç kanallarından konu anlatımı izleyip test çözdüm ve güzel notlar aldım sana da öneririm.

Merhabalar bildiğiniz gibi sınavlar kapıya dayandı.
10.sınıfım nasıl verimli bir şekilde çalışabilirim?
Sözel derslerde sorunum yok ancak sayısalım çok kötü yani kötünün de kötüsü.
Matematik ve Kimya'dan çok az şey biliyorum bu iki derse asılmak istiyorum nasıl verimli bir şekilde çalışırım?
Şimdiden teşekkürler.

Tonguç akademi ve rehber matematiğe bakabilirsin ben sınav haftası oralardan çalışmıştım tüm derslere.

Ben de 10. sınıfım ve sınavları oldum, Hocalara Geldik ve Tonguç kanallarından konu anlatımı izleyip test çözdüm ve güzel notlar aldım sana da öneririm.
Eyvallah hocam öneri için.
Benim de sayısal gayet iyi ama sözelde kafa almıyor abi olmuyor. Sözele nasıl çalışıyorsun?
Hocam sözele sadece konu tekrarı yapıyorum zaten çerez gibi geldiği için direk yerleşiyor kafama ancak sayısal da durumlar öyle değil :D
Tonguç akademi ve rehber matematiğe bakabilirsin ben sınav haftası oralardan çalışmıştım tüm derslere.
Sağol hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı