Vestelcell nasıl?

desibel

Hectopat
Arkadaşlar aranızda vestelcell kullanan var mı acaba? 55 TL'lik paketine geçmek istiyorum.
Vestelcell Türk Telekom altyapısı kullanıyor diyorlar ama çektiği yerde Türk Telekom ile aynı hızı vermez diyorlar? Bu doğru mu?
İnternet daha hızlı bitiyor diyorlar, doğru mu acaba?
Türk Telekom'dan geçiş yapacağım, ortalama ne kadar sürer geçiş yapmam?
Kullanıp veya çevresinde kullanıcısı olup herhangi bir sıkıntı yaşayan/duyan oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen kötüdür, geçme. Sorun yaşadığında iletişime geçeceğin müşteri hizmetleri "Bizim yapabileceğimiz bir şey yok, "TT böyle sağlıyor maalesef" deyip topu oraya atacak. TT de "Sağlayıcınız kaynaklı" deyip oraya atacak. Ortada döner durursun.

Muhtemelen kötüdür, geçme. Sorun yaşadığında iletişime geçeceğin müşteri hizmetleri "Bizim yapabileceğimiz bir şey yok, "TT böyle sağlıyor maalesef" deyip topu oraya atacak. TT de "Sağlayıcınız kaynaklı" deyip oraya atacak. Ortada döner durursun.

Baya şikayet var ama kullanıp sıkıntı yaşamaya karda vardır bence. Bizim burda geçiş yapan mağaza var

Geçilebilir. Nedeni ise PTTcell, BIMcell gibi şirketler gibi, Türk Telekom ile aynı olmasıdır. Ben PTTcell kullanıcısıyım. İki yıldan fazla süre oldu. Bir sorun yaşamadım. Zaten Türk Telekom müşteri hizmetleri yardımcı oluyor size, bazı arkadaşlar kullanmadan bilgisizce yorum yapmış. Uygulaması da Türk Telekom'un mobil uygulaması zaten. Gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz, oldukça uygun.

TT alt yapısını kullanıyor lakin geçmesi biraz sıkıntılı çünkü mağaza üzerinden geçiş yapılıyor oda her mağaza da olmuyor.. Ama çekim konusunda sıkıntı yaratacağını pek sanmıyorum şehir içinde..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı