VG27AQ1A vs Q24G2A

Son düzenleme:
Açık.

Monitörün güç kablosunu monitöre tam sokmadan kullanmışım 1 gün boyunca bu etkileyebilir mi şu an tam sokuk vaziyede.

Değişim talep etsem aynı monitörden gönderirler mi?
Bilgim yok hocam.

Monitör geldi 2 gündür kullanıyorum. Böyle bir şey yoktu yarım saat önceye kadar. Sadece oyuna girince oluyor bu alttaki çizgiler ve hareket edip kayboluyor sonra tekrar çıkıyor. Sorun ne olabilir monitör kaynaklı mıdır yoksa ekran kartı mı? Bu tarz sorun yaşayan oldu mu?Eki Görüntüle 1859842
İlk defa forzada yaşıyorum şu an bu sıkıntıyı. Sebebini bilmiyorum. Hemen geçiyor ama.

Monitör geldi 2 gündür kullanıyorum. Böyle bir şey yoktu yarım saat önceye kadar. Sadece oyuna girince oluyor bu alttaki çizgiler ve hareket edip kayboluyor sonra tekrar çıkıyor. Sorun ne olabilir monitör kaynaklı mıdır yoksa ekran kartı mı? Bu tarz sorun yaşayan oldu mu?Eki Görüntüle 1859842
Hocam gelişme var mı?

Son düzenleme:
İlk defa Forza'da yaşıyorum şu an bu sıkıntıyı. Sebebini bilmiyorum. Hemen geçiyor ama.

Hocam gelişme var mı?

Değişim için yolladım. Distribütör servise yollamışlar hala bekliyorum. Azami 20 gün ama 10 gün sürmesini bekliyoruz demişlerdi. Ürünün stokuda bitti bakalım ne olacak.

Değişim için yolladım. Distribütör servise yollamışlar hala bekliyorum. Azami 20 gün ama 10 gün sürmesini bekliyoruz demişlerdi. Ürünün stokuda bitti bakalım ne olacak.
Aynı sorun bende de oldu hocam. HDMI kablosu sipariş ettim. HDMI ile deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı