Arkadaşlar ben yeni ekran kartı aldım ama RAM ile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü VGA ışığı yanmadan önce 2 3 saniye DRAM ışığı yanıyor siz ne düşünüyorsunuz? Anakart H310M DDR4 anakart ekran kartı RX 580 8 GB işlemci i3 9100F.
Başka ekran kartıyla görüntü alabiliyorsan, o zaman yeni ekran kartının sağlamlığından ve anakart üzerindeki bios sürümünün güncel olduğundan emin olman lazım. Şuan yeni ekran kartında bi sorun var yada yeni ekran kartı sağlamsa bile senin sistemin ile uyumsuz olduğu bir nokta var.Başka bir ekran kartıyla görüntü alabiliyorum.
BIOS çipinden silindiyee ne yapacağım.
Başka ekran kartıyla görüntü alabiliyorsan, o zaman yeni ekran kartının sağlamlığından ve anakart üzerindeki BIOS sürümünün güncel olduğundan emin olman lazım. Şu an yeni ekran kartında bir sorun var ya da yeni ekran kartı sağlamsa bile senin sistemin ile uyumsuz olduğu bir nokta var.
Başka bir sistemde yeni ekran kartını test etmelisin.
Bence anakartında yada diğer bileşenlerde bi sorun yok. Arkadaşından yada bir bilgisayarcıdan rica et. Ekran kartımı test edebilir miyiz diye.Başka bi sisteme takıp denemek arıza kaynağını bulmak açısından En kolay yol bu senin için.Bende başka bir anakart daha var DDR3 sistem o onunla deneyim mi?
Bence anakartında ya da diğer bileşenlerde bir sorun yok. Arkadaşından ya da bir bilgisayarcıdan rica et. Ekran kartımı test edebilir miyiz diye. Başka bir sisteme takıp denemek arıza kaynağını bulmak açısından en kolay yol bu senin için.
Bunu söylememişsin konuda. Rami çizdiysen kırdıysan çalışmayabilir, normal.Ama RAM çizilmeden önce sadece yanıp kapanıyordu
Bunu söylememişsin konuda. RAM'i çizdiysen kırdıysan çalışmayabilir, normal.
PaylaşırımSorunu çözebilirsen bizimle de paylaşır mısın?
Başka bir anakarta taktım fanlar flan çalışıyor ama görüntü gelmediSorunu çözebilirsen bizimle de paylaşır mısın?
Paylaşırım.
Başka bir anakarta taktım fanlar flan çalışıyor ama görüntü gelmedi.
En iyisi yarın bilgisayarcıya götüreyim.
Sorunu çözebilirsen bizimle de paylaşır mısın?
Geçmiş olsun hocam. Tamir edilebilir miymiş?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.