VGA aşığı yanmadan önce DRAM ışığı yanıyor

Eymen K

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yeni ekran kartı aldım ama RAM ile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü VGA ışığı yanmadan önce 2 3 saniye DRAM ışığı yanıyor siz ne düşünüyorsunuz? Anakart H310M DDR4 anakart ekran kartı RX 580 8 GB işlemci i3 9100F.

Başka bir ekran kartıyla görüntü alabiliyorum.

BIOS çipinden silindiyee ne yapacağım.
Başka ekran kartıyla görüntü alabiliyorsan, o zaman yeni ekran kartının sağlamlığından ve anakart üzerindeki bios sürümünün güncel olduğundan emin olman lazım. Şuan yeni ekran kartında bi sorun var yada yeni ekran kartı sağlamsa bile senin sistemin ile uyumsuz olduğu bir nokta var.

Başka bir sistemde yeni ekran kartını test etmelisin.

Başka ekran kartıyla görüntü alabiliyorsan, o zaman yeni ekran kartının sağlamlığından ve anakart üzerindeki BIOS sürümünün güncel olduğundan emin olman lazım. Şu an yeni ekran kartında bir sorun var ya da yeni ekran kartı sağlamsa bile senin sistemin ile uyumsuz olduğu bir nokta var.

Başka bir sistemde yeni ekran kartını test etmelisin.

Bende başka bir anakart daha var DDR3 sistem o onunla deneyim mi?

Bence anakartında ya da diğer bileşenlerde bir sorun yok. Arkadaşından ya da bir bilgisayarcıdan rica et. Ekran kartımı test edebilir miyiz diye. Başka bir sisteme takıp denemek arıza kaynağını bulmak açısından en kolay yol bu senin için.

Ben bir öbür anakartla deneyim olmazsa bilgisayarcıya flan götürürüm denettiririm.

Sorunu çözebilirsen bizimle de paylaşır mısın?
Paylaşırım

Başka bir anakarta taktım fanlar flan çalışıyor ama görüntü gelmedi

En iyisi yarın bilgisayarcıya götüreyim.

Paylaşırım.

Başka bir anakarta taktım fanlar flan çalışıyor ama görüntü gelmedi.

En iyisi yarın bilgisayarcıya götüreyim.

Galiba ekran kartının portlarıyla alakalı çünkü biraz bekledim VGA ışığı sönüyor ama gene de görüntü yok.

Arkadaşlar tamici chipset bozuk olabilir dedi yarın ayrıntılı bakacakmış.

Arkadaşlar tamirciden aldım ekran kartını chipsetinde sorun varmış ekrna karto yorgunmuş büyük ihtimalle mining yapılmış 3 tane DP portunda 1 ri çalılıyor bir de HDMI pırtu çalılıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı