VGA ile CS:GO'da Black bars yapılır mı?

KingKong_

Hectopat
2 konu açtım, en son çok eski bir konuya denk geldim ve sorunumun VGA'dan kaynaklı olduğunu buldum (galiba). Oyunu Black bars oynamak istiyorum fakat monitörüm VGA, bunu başarmak mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA denetim masası > Ekran > Masaüstü konumunu ve boyutunu ayarla orada "Bir ölçeklendirme modu seçin" bölümü var oradan ölçeklendirme yok dediğinizde ve CS'ye girip çözünürlük düşürdüğünüzde black bar olacaktır.
NVIDIA denetim masası > Ekran > Masaüstü konumunu ve boyutunu ayarla orada "Bir ölçeklendirme modu seçin" bölümü var oradan ölçeklendirme yok dediğinizde ve CS'ye girip çözünürlük düşürdüğünüzde black bar olacaktır.
Denedim onu olmadı.

Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız attığım görselden en boy oranını koru kısmını işaretleyin.
Bir diğer seçenek de monitör ayarlarınızdan Display Mode'a girip 4:3 seçmek.

Ama 17" de 1600*900 olmaz gibi geliyor ama yanlış mı biliyorum acaba. Eski tip monitör belli ki. Marka model verme şansınız var mı?

Dosya Ekleri

• indir.png
    indir.png
    21,8 KB · Görüntüleme: 37
Hocam bunun vga ile alakası varmış ''sanırım'' başka yöntemi yok mu program ile falan.
Hocam dediğiniz videodakileri denedim zaten tek monitör var fakat 1 şey dışında.

Orda ölçeklendirme seçenekleri GPU diyor ondan kaynaklıymış sorun zaten ama bende sadece ekran var GPU , seçeneği olsa oluyormuş sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı