VGA ile PC'yi TV'ye bağlayınca bulanık görüntü

gezer3082

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dün PC'mi TV'ye bağladım VGA kablosu ile. Full HD Fınlux marka TV var bende. Görüntü Full HD ama keskin değil ve yazılar bulanık. Bu neden kaynaklanıyor ? Teşekkürler.

TV'ler TV görüntüsünü göstermek için tasarlanmıştır. PC bağladığında aşırı keskin görüntü elde edersin. TV ayarlarında farklı gösterim modlarını dene. Standart, Manzara, Spor vb. modlar arasında geçerek en ideal görüntüyü alabilirsin ama yine de değişen devasa bir şey olacağını sanmıyorum.

TV'ler TV görüntüsünü göstermek için tasarlanmıştır. PC bağladığında aşırı keskin görüntü elde edersin. TV ayarlarında farklı gösterim modlarını dene. Standart, Manzara, Spor vb. modlar arasında geçerek en ideal görüntüyü alabilirsin ama yine de değişen devasa bir şey olacağını sanmıyorum.
Recep abi benim TV'de böyle seçenekler yok. Görüntü ise keskin değil. Ama oyun oynayınca pek fark etmiyor insan. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı