VGA Mönitor Titreme Sorunu

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,1 ay önce yeni bir sistem almıştım ilk geldiğinde dönüştürücü ile beraber 1 ay sorunsuz kullandım. İnternette gezinirken Windows 10'a rastladım daha sonra heveslendim kurdum. Ama memnun olmayıp geri Windows 8'e döndüm. Windows 8'e döndüğümde sürücüleri cd ile kurdum fakat bilgisayar ilk geldiğinde indirip kurmuştum. Dediğim gibi cd den sürücüleri kurdum sorunsuz oynadığım Watch Dogs'a girdiğimde ekranda hafif yatay çizgilerle beraber titreme oluyor. Korktum karta birşey oldu sandım HDMI kablosu ile televizyona bağladım hiç bir titreme vs yok 1920x1080 full hd çok 40-50 fps alıyor ultrada.Sebebi nedir acaba ? Yeni bir VGA kablo mu almalıyım , emin olamadım ama ekran kartında sorun olabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen, ama TV'de hiç sorun yok neden mönitor de sorun oluyor anlamadım. Yarın yeni bir VGA kablosu alıp deniyeceğim inşallah sorunum düzelir. Sen ne düşünüyorsun neden kaynaklı olabilir ?

Dönüştürücüden kaynaklandığını sanmıyorum . Dönüştürücüden olsaydı bilgisayarın ilk zamanlarında oyun titremezdi. Recep abi yeni bir VGA kablosuyla bu sorun çözülür diyormuş. Yarın bakıcam inşallah düzelir.

Ben 15.6 inç eski bir laptop kullanıyorum. Ben 3 yıl boyunca Dota 2'yi ekran titremeden oynadım. Sonra ben de senin gibi cd ile format attım sorunsuz bir şekilde. Ama gel gelelim ki titremeler başladı. Vsync açınca titreme kalktı ama eskiden böyle değildi. Şahsen ben de çözemedim şu titreme olayını.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı