Victor G702 düşük FPS sorunu

doganX

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTX 960M'li Victor G702 model laptobum var. Bir fan sorunu yuzunden servise gitti ve geldiginden beri neredeyse hiç performans alamıyorum. Malum onumuzde bayram PC'yi servise göndermeyi son çare olarak tutuyorum. Sorunum su: Ekran kartı Witcher 3'de low 25-35 arası anca bir performas veriyor ve 80-90 dereceye kadar cıkıyor. Bu sorunu daha önce yaşamış veya çözümünü bilen birisi vara cok makbule gecer şimdiden teşekkurler. Driverlar güncel 2 kerede format atıp baştan yukledim hem win8 ile hem de win8.1 ile denedim sorun cözülmüyor.
sadad.gif

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklıktan olabilir bu modellerde fanın gpu üstüne odaklanılması durumu varken 89 derece normal değil gibi fan hızınızın yüksekte çalıştığına emin misiniz oyun oynarken?

witcher de bu ısıyı alıyor mesala lol de 55 derece ama yineed full ayarlarda 70-70 fps ye dusuyor. çozemedim bir turlu bayaramdan sonra servisine göndericem ..

Oyun orjinal mi?
Varsayılan ekran kartınızı Nvidia olarak seçti iseniz ve hala bu fps sonuçlarını alıyorsanız servise gönderin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı