Victus 16 7Z591EA laptopta MUX var mı?

EAydinn

Centipat
Hocalarım selam. Amazon.com.tr linkte yer alan ürünü Amazon Prime indirim günlerinden satın aldım. Forum içerisinde yardımcı olan arkadaşların tavsiyesi üzerine. Fakat MUX konusunda herkes farklı şey söylemekte. Kimi var diyor kimisi yok. HP desteğe sorduğum zaman bana Victus serilerinde Omen'ler harici MUX yok dendi ki bu bilgisayarın rtx 4060 olan versiyonunda var olduğunu bildiğim için çok kaale almadım. Bugün gün içerisinde i5 versiyonunu kullanan bir arkadaş konu açmış ve MUX oldugunu belirtmiş HP Victus 16-R0041NT MUX Switch özelliği var mı? haliyle kafam çok karışık. Laptop yarın elime ulaşmış olacak hemen Windows kurup bakacağım fakat MUX çıkmadı diyelim sizce iade edip Intel olan versiyonuna geçilmeli mi? Rekabetçi oyun çok fazla oynamayacağım ve harici olarak monitör vs bağlamam ama aynı fiyat aralığında Intel'de MUX olup AMD versiyonunda MUX olmazsa eğer moralimi bozar bu durum. Bu konuda bir bilgisi olan veya yol gösterecek arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum. MUX olmazsa cihazı iade etmeli miyim? Veya kesin olarak bu cihazda MUX var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
AAA tabanlı oyunlarda çok fark olmuyor. Bu tarz oyunlar için iade etmeye gerek yok. Geçen konuda MUX hakkında dediklerim geçerli hala.

2 bin lira farkla RTX 4060 olanı vardı ben onun siparişini verdim 2 gün önce. Onuda tercih edebilirdiniz. 4060 ve 4050 arasındaki fark mux olup olmamasından daha büyük.

AAA tabanlı oyunlarda çok fark olmuyor. Bu tarz oyunlar için iade etmeye gerek yok.

Cevap için çok teşekkürler hocam. Yarın gelir gelmez ilk işim şu MUX olayını aydınlatmak olacak konu altına SS bırakacağım belki almayı düşünen arkadaşlar yararlanır.

2 bin lira farkla RTX 4060 olanı vardı ben onun siparişini verdim 2 gün önce. Onuda tercih edebilirdiniz.

Ben aldığım zaman aralarında 4.000 TL civarı fiyat farkı vardı hocam ve sanırım hala öyle. Amazon.com.tr 4.000 TL bütçem için önemli bir farktı maalesef o kadar çıkamadım.

1-2 gün önce 32 bindi. Ben 32 bine aldım.

Hocam markaların resmi Gaming yazılımları oluyor. Onlarlar ayar çekebiliyor olmanız lazım.

1-2 gün önce 32 bindi. Ben 32 bine aldım.

Doğrudur hocam hayırlısı olsun. Ben aldığım zaman 4050 28 4060 32 küsurattaydı sanırım tam hatırlamıyorum sadece 4 k fark olduğu için almadığım aklımda kaldı. Hayırlısı olsun güle güle kullanın.

Hayırlı olsun hocam. Mux var yok çok takmayın iptal edilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Performans olarak %5'lik bir fark falan vardır.

Arkadaşlar MUX'u bu kadar küçültmeyin gözünüzde, 4050 zaten çok iyi kart değil MUX olmayınca çok daha kötü oluyor. GTA 5 Ultra ayarlarda 45-60 FPS görebiliyorsunuz, MUX olan cihazdaysa 80-110 arası.

Benim de kafamı karıştıran HP çalışanlarının bile yok dediği mux switch'in aslında var olması. Gerçekten bu adamlar sattığı türünden bihaber mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…