Victus 16 laptopta Windows BIOS sürümünü düşürdü

emies

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba HP Victus 16 kullanıyorum. 6 Aralık BIOS'unu elimle yüklemiştim ama şu an itibarıyla Windows Update yaparken bana sormadan BIOS Update yapmaya başladı ve 06.06.2023 sürümüne düşürdü. Bu neden oluyor? Windows Update'i hiç sevmiyorum. BIOS'u tekrar güncelleyeceğim. Acaba bir sebebi mi var diye merak ettim entry açtım.

Yeni sürümde herhangi bir problem tespit edilmiş muhtemelen cihaza zarar gelmemesi için geri çekmişler güncellemeyi. tahminim bu yönde başka bir sebepten olamaz.

Yeni sürümde herhangi bir problem tespit edilmiş muhtemelen cihaza zarar gelmemesi için geri çekmişler güncellemeyi. tahminim bu yönde başka bir sebepten olamaz.
Emin misiniz bu konuda? Yarın sabah güncel sürüme geri dönmeyi planlıyordum. Dönmemeli miyim?

BIOS Downgrade olmamıştır. Eski BIOS'a dönmek öyle kolay iş değil. Downgrade olduğunu sanmıyorum. Kontrol edin.
Evet eminim. Hp driver sitesindeki benim indirdiğim bios sürümü 06.12.2023. Fakat şuanki bios sürümüm 06.06.2023. Sizce bir hata falan mı oldu? Geri yüklemeli miyim bios update'i?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı