Çözüldü Victus 16-R0020NT boş SSD slotu var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lastarchitect

Hectopat
Merhaba.

Victus 16 - R0020NT cihazı bugün teslim aldık. Ancak izlediğim bir videonun yorumlarında RTX4050'li bir cihaz için tek SSD slotu olduğundan bahsediliyordu, o sebeple kararsız kaldım. Benim aldığım cihaz 13700H - RTX4060'lı model. İkinci boş SSD slotu mevcut mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Onları verdim hocam vallahi, yenisini alacağım o sebeple sordum.
Sizin kasanın videosu varmış hocam, slotta gözüküyor. İyice emin olabilirsiniz yani :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5200 almaktansa gene önceki gibi almanızı öneririm bu arada.
Yanlış bilgi
Merhaba.

Victus 16 - R0020NT cihazı bugün teslim aldık. Ancak izlediğim bir videonun yorumlarında RTX4050'li bir cihaz için tek SSD slotu olduğundan bahsediliyordu, o sebeple kararsız kaldım. Benim aldığım cihaz 13700H - RTX4060'lı model. İkinci boş SSD slotu mevcut mudur?
2.5'lik SSD takabilirsiniz.

Victus'larda 2.5 disk slotu yok, Victus 16 modeliyse 2. NVMe slotu bulunur ve dediğiniz diski takabilirsiniz. Victus 15'lerde tek slot oluyor.

Ege hocam cevabınız için teşekkür ederim. Fakat bu aldığım R00 ile başlayan seride cihaz bildiğiniz makyajlı gibi hocam, bende görünce çok şaşırdım. Köşeler oval, alt fan kapağı tasarımı farklı, lenovo gibi kamera kapa-aç özelliği, klavye konumu farklı vb. Ve haliyle aşağıdaki linkte cihaz hakkında soru soranlar olmuş ve tek SSD slotu olduğundan bahsedilmiş. Aynı seri olup sadece ekran kartı 4050 olunca benimkinde de yok mu diye düşündüm. Bir bakabilirseniz çok sevinirim.

Link

Ege hocam cevabınız için teşekkür ederim. Fakat bu aldığım R00 ile başlayan seride cihaz bildiğiniz makyajlı gibi hocam, bende görünce çok şaşırdım. Köşeler oval, alt fan kapağı tasarımı farklı, Lenovo gibi kamera kapa-aç özelliği, klavye konumu farklı vb. Ve haliyle aşağıdaki linkte cihaz hakkında soru soranlar olmuş ve tek SSD slotu olduğundan bahsedilmiş. Aynı seri olup sadece ekran kartı 4050 olunca benimkinde de yok mu diye düşündüm. Bir bakabilirseniz çok sevinirim.

Link

Victus'lar önceki modellere göre epey gelişti, model hakkında da pek bilgi olmadığı için satış sitelerini bile dolaştım fakat gördüğünüz gibi, konfigürasyon olarak bile 512+512 şeklinde gelenleri bile var. 16'larda zaten SSD slotunu düşüreceklerini sanmıyordum.

Victus'lar önceki modellere göre epey gelişti, model hakkında da pek bilgi olmadığı için satış sitelerini bile dolaştım fakat gördüğünüz gibi, konfigürasyon olarak bile 512+512 şeklinde gelenleri bile var. 16'larda zaten SSD slotunu düşüreceklerini sanmıyordum.

Anladım hocam, o halde kapağı açtığımda bakacağım artık. Peki zahmet olmazsa bu cihaz için 5200 MHz 16+16 şeklinde kullanabileceğim CL değeri düşük RAM önerebilir misiniz ? Eski Victus'da Kingston Fury Beast 4800 MHz CL38 kullanıyordum.

Anladım hocam, o halde kapağı açtığımda bakacağım artık. Peki zahmet olmazsa bu cihaz için 5200 MHz 16+16 şeklinde kullanabileceğim CL değeri düşük RAM önerebilir misiniz ? Eski Victus'da Kingston Fury Beast 4800 MHz CL38 kullanıyordum.
Gene elinizde varsa 4800'leri kullanın derim hocam, 5200 ile fark az zaten.

Onları verdim hocam vallahi, yenisini alacağım o sebeple sordum.
Sizin kasanın videosu varmış hocam, slotta gözüküyor. İyice emin olabilirsiniz yani :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5200 almaktansa gene önceki gibi almanızı öneririm bu arada.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı