Çözüldü Victus 16-S0018NT klavyesinde RGB var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OxyVe

Hectopat

Arkadaşlar normalde Victus'larda RGB klavye yok diye biliyorum. Ama birkaç tane RGB var diye bir yorum gördüm (farklı modellerde). Bu modelde klavyede farkli renkler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
RGB klavye mevcut;

1691268807728.png

Kaynak:Victus Dizüstü Oyun Bilgisayarı 16-s0018nt | HP® Türkiye

Ekran kartı watt değeri 120W(105+15W Dynamic Boost).
RGB klavye mevcut;

Eki Görüntüle 1891545

Kaynak:Victus Dizüstü Oyun Bilgisayarı 16-s0018nt | HP® Türkiye

Ekran kartı watt değeri 120W(105+15W Dynamic Boost).

Hocam ben HP Victus 16 S0018NT modelini kullanıyorum bire bir laptopum bu sene üretildi ve RGB klavye yok? HP'nin sitesinde RGB yazıyor evet ama ben daha piyasada RGB olanını görmedim şu an alanacak olan modellerin neredeyse hiçbirinde RGB klavye yok haberiniz olsun. Hocam şimdi HP desteğe sordum klavye tek bölgeli RGB aydınlatmaymış yer yer farklı ayarlanamıyormuş ancak benimkinde ölen Gaming Hub'da ayarlamaya çalıştığımda olmamıştı.

Hocam ben HP Victus 16 S0018NT modelini kullanıyorum bire bir laptopum bu sene üretildi ve RGB klavye yok? HP'nin sitesinde RGB yazıyor evet ama ben daha piyasada RGB olanını görmedim şu an alanacak olan modellerin neredeyse hiçbirinde RGB klavye yok haberiniz olsun. Hocam şimdi HP desteğe sordum klavye tek bölgeli RGB aydınlatmaymış yer yer farklı ayarlanamıyormuş ancak benimkinde ölen Gaming Hub'da ayarlamaya çalıştığımda olmamıştı.

Modelde hem yazılan hem de incelemelerim sonucu RGB klavye olduğu açık ve net. Omen Gaming Hub içinde mevcut ayarları. HP neden var dedesin yoksa.

Modelde hem yazılan hem de incelemelerim sonucu RGB klavye olduğu açık ve net. Omen Gaming Hub içinde mevcut ayarları. HP neden var dedesin yoksa.

Hocam ben Omen Gaming Hub'da denediğim olmamıştı, yanlış yazdıklarını düşünmüştüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı