Katılıyorum ben 1 ay önce victus d1021nt modelini aldım ondan önce aynı modelin 8gb ramli siyahini almistim ekran sari geldi diye iade etmistim hemen 2.siparişimde gelen üründe ekran sarıysı basbaya özellikle beyaz ışıkta. İade ile uğraşmak istemedim ihtiyacım vardı eğitimim sebebiyle windows ekran kalibrasyonuyla hep idare etmeye çalıştım hala da çalışıyorum sarılığı azaltsam da renkler doğru görünmüyor ekran renklerini istediğim gibi kalibre edemiyorum ayrıca ne yaparsam yapayım mor rengini mavi gösteriyor kalibre ederken yeşil ve kırmızı tonlari azaldigi için yani ne yaparsaniz yapin yanlış bir görüntü oluşuyor. Ürünü halen kullanıyorum ama günden güne beni psikolojik olarak etkilemeye başladı her gün ayarlarla oynuyorum fakat tatmin etmiyor ekran beni bu saatten sonr da iade almayacaklarını biliyorum ayrıca dediğiniz gibi hp ile de görüşmüştük ilk gelen sari olunca fakat tabii ki görüntülü bağlanıp normal dediler bir sorun yok dediler ben ne desem boş teknik bilgileri 0 yani ekrandan uzaktan bakarak kadar anlayacaksın ki? Özetle bu durum gittikçe canımı sıkmaya başladı düşünüp duruyorum yani iade edebilsem bir daha victus almam heralde laptop fiyatlari da malum ikinci el olarak satsam bir sürü para koymam gerekecek ve öğrenciyim alabileceğimi sanmıyorum. Yani özetle sıkışıp kaldım bu ekranla ve gittikçe ruh sağlığımı bozuyor görüntü çok kötü ben bembeyaz ekran olmasini isterdim ne yaparsaniz yapin dengesiz oluyor renkler sürekli film dizi izlerken renk ayari degistiriyorum eziyet oldu cihazı kullanmak ama Türkiye'de hiçbir satıcı bunu anlamıyor. Umarım en yakın zamanda cihazdan kurtulurum.