Video çekme program önerisi

HyperVAC

Hectopat
Daha fazla  
En az FPS düşüren video çekme programı nedir? Ekran kartım AMD R5 M430 eski olduğu için relive özelliğini kullanamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben relive özelliğini kullanıyorum gayet iyi video çekiyor tavsiye ederim
Bu ekran kartıyla relive özelliğini kullanamaz.

En az FPS düşüren video çekme programı nedir? Ekran kartım AMD R5 M430 eski olduğu için relive özelliğini kullanamıyorum.
Buna yakın bir ekran kartını ben de çektim ne yazık ki. R5 M330 modeli. Ben en iyi performansı Bandicam programıyla almıştım ama o bile çok fps düşüşüne sebep oluyor. Sana tavsiyem laptopun ekranını videoya çekmen. Ben sürekli telefon ile öyle yaptım. Oyunun sesini de bilgisayardaki ses kaydetme programı ile kaydedip bir video editleme programı ile iki parçayı birleştirdim.

Bu ekran kartıyla relive özelliğini kullanamaz.

Buna yakın bir ekran kartını ben de çektim ne yazık ki. R5 M330 modeli. Ben en iyi performansı Bandicam programıyla almıştım ama o bile çok fps düşüşüne sebep oluyor. Sana tavsiyem laptopun ekranını videoya çekmen. Ben sürekli telefon ile öyle yaptım. Oyunun sesini de bilgisayardaki ses kaydetme programı ile kaydedip bir video editleme programı ile iki parçayı birleştirdim.
revile değilde bir yazılım vardı raptr ona üye olursa orada kayıt programı vardı playz onunla kaydetme yapabilir ben 7600m ile işi öyle çözmüştüm.

bunların dışında obs vb fps çok etkilemeyen kayıt programları tercih edlebilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı