Video editor ve Photoshop program önerisi

Mhmtx

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistemim 1650 Ti, i5 10300H, 16 GB RAM. Video editlemek için DaVinci Resolve düşünmüştüm. İyi midir? Önerir misiniz? Yoksa başka alternatifleri var ise önerir misiniz? Ve fotoğraf editlemek için GIMP'i düşünmüştüm ancak Kdenlive programını da öneren birkaç kişi gördüm. Yapacağım iş oyun editidir. Video edit olarak videoyu boyutla, kes ve belki ses efekti. Photoshop olarak video thumbnailleri ve ne düşünürseniz(Twitch panel, logo, banner)

Hocam başlığa yazmayı unutmuşum ücretsiz program arıyorum.
Video için:
İngiliz Christopher Barnatt'ın ExplainingComputers kanalından "Top 8 Free Video Editors" videosu. Açıklama kısmında hepsinin site adresleri var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Crack kullanmaya destek yok ama ben bu güne kadar hep crack kullandım bunları başka çaremiz yok ücretsiz bulmanız zor ve bulsanızda işe yaramaz bir programdır.

Crack kullanmayı sevmiyorum zaten hocam. Var mıdır bildiğiniz bu programların ücretsiz alternatifleri?

Video için:
İngiliz christopher Barnatt'ın explainingcomputers kanalından "top 8 Free video editors" videosu. Açıklama kısmında hepsinin site adresleri var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kullanan varsa ve önerebileceği bir program var ise istiyorum. Böyle öneri alacak olsam onedionun sitesinde de var :) yapacağım işi ve sistemimi konuyu açarken yazdım. Eğer önerebileceğiniz program var ise çok sevinirim.

Crack kullanmayı sevmiyorum zaten hocam. Var mıdır bildiğiniz bu programların ücretsiz alternatifleri?

Hocam kullanan varsa ve önerebileceği bir program var ise istiyorum. Böyle öneri alacak olsam onedionun sitesinde de var :) yapacağım işi ve sistemimi konuyu açarken yazdım. Eğer önerebileceğiniz program var ise çok sevinirim.
Christopher Barnatt reklamlı, tık tuzağı şeklinde videolar hazırlamaz. Sıkı bir Linux kullanıcısıdır, düzgün videolar hazırlar, İngilizcesi de tane tane anlaşılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı