Video İşleme(Render) Ve Oyun Bilgisayarı

Tabanında i5 6600k ve Asus Pro Gaming World of Warships anakart tabanlı bir sistem yapabilirsin. (Anakartın adı onun gibi bir şey zaten Ali ve Recep abinin toplamış olduğu Skylake sistem toplama rehberinde kullandıkları anakart)
Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. Bahsettiğin ana kartı biliyorum. Ancak hem Msi tabanlı bir sistem toplamak istiyorum(Evet biraz Msi Fan Boy'yumdur. Ama Asus'a lafda dedirtmem :) ) hemde o ana kart bütçemin biraz dışına çıkıyor. Tavsiyen ve görüşün için yinede teşekkür ederim.

@İlbey Ataberk Can, @H10RuS13'ün önermiş olduğu sistem, benim önermiş olduğum sistemin kalite olarak aşağısında ve eski mimariyi içerisinde barından bir ekran kartı önermiş. Ayrıca MSI Z170A Gaming M3, MSI Z170A PC Mate anakartından daha performanslıdır.
Tavsiyen üzerine sistemi değerlendirdim ve sayende Amd ekran kartı almak gibi bir hatadan kurtuldum. Amd ekran kartları da iyi ancak render işlemleri için gerçekten de pasif kalıyorlar. Teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı