Video izlemek ve oyun oynamak arasındaki fark

Phontem

Hectopat
Benim sorum şu: Bir patates bilgisayarla bile 4K oyun videosu izleyebilirken ayni patates bilgisayarla 720P'de aynı oyun oynayamamak... Yani anlatmaya çalıştığım şey arasında ne fark var? Bilgisayar aldığımdan beri hep kafamda var bu soru.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
S
Aynı soruyu bu forumda en az 20. görüşüm :) Video hazır yemektir oyun ise hammadde. Video izlerken hammadde işlenerek yemek hazırlanıp önüne koyulmuş olur sana sadece yemek düşer ama oynarken o hammadde ile yemek yapman gerekir yani grafikleri işlemen. Videoda grafikler bir bilgisayarda işlenir ve kayıt edilir, oynarken ise senin bilgisayarın onu işler aradaki fark bu oluyor.
Anladım sağ olun Konuya kilit atabilirsiniz bu arada bazıları popülerlik hakkında falan konuşmuş ben izlediğimi söylemedim sadece konuyu anlayamamıştım onu sordum. Hepinize teşekkürler iyi akşamlar , iyi forumlar

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı