Zaten bilgisayardaki tek kullanıcı benim oda administrator olarak gözüküyor. UAC full açmıştım kapatmam mı lazım? Yeni oturuma özel ayrıcalıklar atandı ne demek oluyor?Yanlışlıkla metin belgesi olarak açıp da bize içindekileri nasıl atacaktınız? İçindekiler gerekmiyor bize dosyanın kendisi ve saf hali lazım.
Bulunduğunuz bilgisayarda yönetici haklarına sahip olduğunuzdan emin misiniz? UAC denetimlerini devre dışı bırakıp dökümleri paylaşmayı deneyin.
Orta düzeye alın o halde.Zaten bilgisayardaki tek kullanıcı benim o da "Administrator" olarak gözüküyor. UAC full açmıştım kapatmam mı lazım?
Dediğinizi yaptım atabildim sağ olun. Şimdi ne yapmam lazım?Orta düzeye alın o halde.
Bekleyin. Ben veya hocalarımızdan biri inceler ama önce @Murat5038 hocamızın önerisini yapın eğer sorun tekrar yaşamazsanız boşuna incelemeyelim.Dediğinizi yaptım atabildim sağ olun. Şimdi ne yapmam lazım?
![]()
090619-26785-01
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
İzlesene.com adlı sitede olmuyor Youtube'da mavi ekran çıkıyor siteyle alakalı olabilir mi?Bekleyin. Ben veya hocalarımızdan biri inceler ama önce @Murat5038 hocamızın önerisini yapın eğer sorun tekrar yaşamazsanız boşuna incelemeyelim.
Cevabı zaten paylaşmadan vermiştim:İzlesene.com adlı sitede olmuyor Youtube'da mavi ekran çıkıyor siteyle alakalı olabilir mi?
Nasıl ekran kartı sürücüsünü kaldırabilirim?
Hocam rarsız yapınca da hata veriyordu.Cevabı zaten paylaşmadan vermiştim:
Video izlerken mavi ekran hatası
YouTube'da video izlerken aniden mavi ekran çıkıyor bunu düzeltebilir miyiz?www.technopat.net
Kısmını yapacaksınız.DDU rehberine anlatımı uygulayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.