Video izleyerek 85 üstü ortalama alınır mı?

Efsane2512

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
No.1 - Koyu Siyah
03:00 ────────────● ∞
⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻
Arkadaşlar 9 günüm var ve 9 ders var, her gün bir derse çalışacağım ve konu videosu izledikten sonra defter ve kitaplara bakacağım, bu şekilde 85 üstü ortalama yapar mıyım? Dersleri dinliyorum 8. sınıf ortalamam 95'ti. (Matematik ve fizik 90 üstü alırım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 9 günüm var ve 9 ders var, her gün bir derse çalışacağım ve konu videosu izledikten sonra defter ve kitaplara bakacağım, bu şekilde 85 üstü ortalama yapar mıyım? Dersleri dinliyorum 8. sınıf ortalamam 95'ti. (Matematik ve fizik 90 üstü alırım)
O 9 güne sınav günlerini de ekleyin. Sınav günleri de çalışırsınız.

9. sınıfsın anladığım kadarıyla. Liseden mezun olanı birkaç sene olduğu için tam hakim değilim ama daha ilk dönem sınavları sanırım. 9. sınıfın ilk konuları çerez niyetine bitirilecek konular. Halledersin.

Arkadaşlar 9 günüm var ve 9 ders var, her gün bir derse çalışacağım ve konu videosu izledikten sonra defter ve kitaplara bakacağım, bu şekilde 85 üstü ortalama yapar mıyım? Dersleri dinliyorum 8. sınıf ortalamam 95'ti. (matematik ve fizik 90 üstü alırım)

İmkansıza yakın. Hocam sınavlar 1 hafta ertelendi bizde.

Konuları hiç bilmiyorsan hayır 85 ortalama alamazsın. Ama dersleri dinliyor ve konuları anlıyorsan zaten bildiğin şeyleri tekrar et. Sen sınava 85 diye girme. Sınava bilgili biri olarak gir. Belki 90 ortalama bile alırsın. Ama süre 9 gün sıkıntı. Okuldan geldin hemen bir tekrar. Sonra gün içinde 2 , 3 saat ders çalışma 9 gün tekrar bence halledersin. Sıkma canını.

Konuları hiç bilmiyorsan hayır 85 ortalama alamazsın. Ama dersleri dinliyor ve konuları anlıyorsan zaten bildiğin şeyleri tekrar et. Sen sınava 85 diye girme. Sınava bilgili biri olarak gir. Belki 90 ortalama bile alırsın. Ama süre 9 gün sıkıntı. Okuldan geldin hemen bir tekrar. Sonra gün içinde 2, 3 saat ders çalışma 9 gün tekrar bence halledersin. Sıkma canını.

Dersleri dinliyorum konuları zaten biliyorum, sadece annemler ortalamamın lisede ortaokul gibi kalacağını düşünüyorlar bu yüzden gerginim.

Cevap verdiğiniz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı