''VİDEO TDR FAILURE'' 'nvlddmkm.sys' Mavi Ekran Hatası

savcıbey

Hectopat
Katılım
6 Mayıs 2019
Mesajlar
61
Bilgisayarı alalı 2 hafta oluyor, yaklaşık 4-5 kere bu hatayı aldım. Durdurma kodu: VİDEO TDR FAILURE, başarısız: nvlddmkm.sys. Ekran kartı ile alakalı sanırım, yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı alalı 2 hafta oluyor, yaklaşık 4-5 kere bu hatayı aldım.Durdurma kodu: VİDEO TDR FAILURE, başarısız: nvlddmkm.sys. Ekran kartı ile alakalı sanırım, yardımcı olursanız sevinirim.
Şahsen ben böyle bir sorun yaşamadım ama kartını başka bir bilgisayara takıp dene aynı sorun olursa ekran kartında sorun vardır.
 
Dmp dosyalarını gönderin.
Hocam buyrun yükledim.
Ekran kartı sürücünüzü temiz kurulum ile kurup güncellemenize rağmen sorun devam ediyorsa GPU arızası muhtemelen.

14 gün geçmediyse iade. Geçti ise servis yolu gözükmüş size.
Hocam Nvidia'nın sitesinden bakıyorum sürücüsünü bulamadım, bir sitede 1650'nin son sürücüsünde sorun olduğunu söylüyorlardı kaldırılmış olabilir mi ?
@claus Hocam bugün yeniden bir mavi ekran hatası aldım, yine ekran kartı ile ilgiliydi ama fotoğrafını çekemedim. Farklı bir hataydı bu ve PC'den ağır bir ses geldi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monster almışsın. Mümkün ise bence direk para iadesi iste. Değil ise 1903 sürümüne temiz kurulum ile geç. Güncel Intel ve güncel NVIDIA sürücünü manuel olarak indir yükle. Sorun devam ederse servise gönde anakart değişmi iste.
Güncel NVIDIA sürücün http://tr.download.nvidia.com/Windows/430.64/430.64-notebook-win10-64bit-international-whql.exe

Hocam sağ olun.

Hocam biraz geç oluyor ama bugün yükleyebildim bunu, DDU ile kaldırdım eski sürücüyü ve sizin belirttiğiniz sürümü indirdim. Kurmaya başladım lakin kuruluma devam edemiyor hatası alıyorum. Windows'un bu sürümü ile uygun değil ve uyumlu grafik donanımı bulamadı diyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı