VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR mavi ekran hatası

asimptot

Femtopat
Daha fazla  
Laptop'u alalı 4 gün oluyor tüm sürüc yüklemelerini Windows kendisi yaptı manuel olarak hiçbir şey yüklemedim.

AutoCAD kullanırken 2 seferdir mavi ekran veriyor yaptığım çizim boşa gidiyor sorunun nerede olduğunu anlamadım minidump dosyasını aşağıya bırakıyorum.

Sistem özellikleri:
i7 11800h işlemci
RTX 3050 Ti ekran kartı
16RAM 512 M.2 SSD

Ekran kartı sürücünüz çöküyor.
Eğer oyun falan oynamıyor, çizimlerle daha çok ilgileniyorsanız Studio Driver yükleyin.

Oyun oynuyorsanız Game Ready Driver burada.

İndirdikten sonra cihazdaki ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırın ve sonrasında buradaki size uygun sürücüyü kurun.
Ses sürücünüzü güncelleyin.

Ekran kartı sürücünüz çöküyor.
Eğer oyun falan oynamıyor, çizimlerle daha çok ilgileniyorsanız Studio driver yükleyin.

Oyun oynuyorsanız Game Ready driver burada.

İndirdikten sonra cihazdaki ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırın ve sonrasında buradaki size uygun sürücüyü kurun.
Ses sürücünüzü güncelleyin.

Haftada 2-3 saat oyun oynuyorum ancak 30 saat civarında çizim yapıyorum hangi seçeneği tercih etmeliyim?

Game Ready daha iyi gibi. Oyun oynadığınızı söylediniz.

Eğer sıkıntı çıkarırsa attığım Studio sürücüsünü kullanın.
Teşekkür ederim umarım sorunum çözülür belirli süre bu şekilde kullandıktan sonra yeniden yaşayıp yaşamadığımı bilgilendiririm.
Teşekkür ederim umarım sorunum çözülür belirli süre bu şekilde kullandıktan sonra yeniden yaşayıp yaşamadığımı bilgilendiririm.
Aynı sorunu RDR2 oyununu açtığımda tekrar yaşadım şimdi format attım bilgisayarıma kendi yüklediği ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp asus.com sitesinden indirdiğim driverı yükliycem aklıma başka çözüm gelmiyor bu da olmazsa donanımsal bir sorun olduğuna kanaat getiricem.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı