video_tdr_failure nvlddmkm.sys Mavi Ekran Hatası

EnemyHunter

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, iyi forumlar. Son 2 gündür aldığım bir hata yüzünden sıkıntılı günler geçiriyorum. Bu hata counter strike global offensive oynarken birden kilitlenip, ''uygulamanın grafik sürücüsüne erişimi engellendi'' diyerek başladı. Daha sonra bu hatadan sonra mavi ekran verip laptop'un fanları son devirde dönmeye başlıyor ve reset atıyor. Daha sonra oyundan kaynaklı olabilir diye aida64 programıyla GPU'yu sistem kararlılık testine soktum. Sıcaklık 73 derecede iken 8 dakikada da yine aynı hatayı verip, mavi ekran çıktı. Ne yapacağımı şaşırdım, tek denemediğim format kaldı. Fakat içimi korku sardı açıkçası. Laptop 2 senelik, ilk defa böyle bir şey başıma geldi. BIOS sürümü ve Firmware sürümleri güncel. Laptop modeli MSI GT60 Ekran kartı, modeli Nvidia GTX670M.
Sürücüleri Display Uninstaller programı ile silip, eski sürümlerini denedim. Fakat sonuç yine hüsran.

Minidump dosyam : yadi.sk: Yandex.Disk

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı