VIDEO_TDR_FAILURE ve Nvlddmkm.sys Mavi Ekran Hatası

Schwindlerch

Kilopat
NVIDIA driverlarını DDU ile 3 kez silip yükledim etki etmedi. LoL'e girdiğim her maç bu hata ile mavi ekran veriyor LoL harici de vermiyor. İnternet'te de araştırınca Driver silip yükleme hariç bir çözüm yok. Lütfen bir çözüm bulunsun şuna.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı mavi ekran hatası iki gün önce benim notebookumda da çıktı. Her yerde ya Driver problemidir ya da donanımsal bir arızadır diyordu. Driver problemi olmadığını anlayınca BIOS'tan ekran kartını kapatmak zorunda kaldım.

Bende 1050 Ti ve laptop kullanıcısıyım. NVIDIA en son ayın 24'de güncelleme yayınlamış ve bende 2-3 gün önce bu hatayı aldım. Bu hata Driver'ın sorunlu olmasından da kaynaklanabilir. Eğer böyleyse NVIDIA 1 haftaya düzeltir sorunu. NVIDIA Driver'ını eski sürüme geri almayı deneyin. Belki düzelir.

Ben de 1050 Ti ekran kartı kullanıyorum ve dediğiniz gibi 24'ünde çıkan 451.48 sürümünü kurduktan sonra mavi ekran hatası aldım 446.14 sürümüne geri dönünce sorun çözüldü.

Ben de 1050 Ti ekran kartı kullanıyorum ve dediğiniz gibi 24'ünde çıkan 451.48 sürümünü kurduktan sonra mavi ekran hatası aldım 446.14 sürümüne geri dönünce sorun çözüldü.

Bende seninle aynı şekilde düşünüyorum. NVIDIA güncelleme hatası var ortada çünkü forumda buna benzer birkaç tane daha konu gördüm.

Windows 2004 güncellemesini yapınca Driver taa nisandakine döndü. Neden öyle oldu muamma ama problem çözüldü sanırım.

Ben hala 1909 kullanıyorum. 2004 için cihazınız kullanıma hazır değil gibi hata alıyorum. Neredeyse 1 aydır böyle acaba cihazımda mı sorun var anlamıyorum.

Hocam çözen varmı son nvidia driver yükledikten somra bemdede ayni hata var pupg lite dan çıkınca veriyor çözüm bulan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…