[Videolu] Yurt Dışından Gelen Evga Gtx780 Classifield - Technopat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıskandım ki :D Nazar değmesin. Analı babalı büyüsün ınş. :D

Ekran katını nerden aldın bende Gtx 780 3 gb 384 bit alIcam yanlız Amazonda 650 $ Türkiyede 1000 dolara satıyorlar yani amazonda 1200 TL Türkiyede 2000 TL 800 TL fark var. Sen nerden aldın bende almayı düşünüyorum ama yurt dışından nerden alabilirim gümrük sıkıntı :(( gümrük yüzünden 2000 TL ekran kartına verilmez dimi sen nerden aldığını sitesini ve hangi kapıdan geçtiğini söyler misin ben Rizeden alıcam.

Hocam ben amazondan aldım ama orda ikamet eden arkadaşım yolladı. Amazon zaten buraya göndermez. İşi bilen birisinin olması lazım yurt dışında.

Anlaşılan ben o zaman Gürcistan'dan alıcam en yakın ülke o ,kardeşim oradan telefon almıştı sorunda çıkmadı ekran kartınıda ordan bulur alırım ama :D Gürcistanda bulabilir miyim belli değil :D bir de şunu sorcam ekran kartı nasıl bende bf 3 için alıcam gta 5 te çıkarsa.

Benim kullandığım ekran kartımı ?

Hocam ben amazondan aldım ama orda ikamet eden arkadaşım yolladı. Amazon zaten buraya göndermez. İşi bilen birisinin olması lazım yurt dışında.
Amazon'da Türkiye ye gönderim yapılan GTX 780 modelleri de var, arama kısmına GTX 780 girdikten sonra sol taraftan "Amazon Global Eligible" seçeneğini seçerse arkadaş bulabilir. :D Maalesef gümrükte çalışan bir tanıdığımız olmadığı için gümrüğe takılırsa ne olacağını, toplamda ne kadar bir ücret ödeyeceğimizi bilmiyoruz. (Tek bildiğim bir %18 var ama duyduğuma göre daha çok varmış o %18 den. :D)

101$ (75€) altını rahatlıkla getirtebilirsiniz Amazondan, tabi 1 yıl içinde en fazla 5 kere. (Türkiye Gümrük Yasaları)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı