Evet, şansınız varsa kapınıza kadar takılmadan gelir ama aksi hâlde gümrükte uğraşırsınız. Durum ile ilgili bizi de bilgilendirirseniz örneğin gümrüğe takılırsa ürününüz ne kadar ödendiğini falan öğrenirseniz sevinirim.Amazon'dan sipariş versem gümrüğede para versem sorunsuz gelir mi ? yada gümrüğe para vermeden geçebilirmi (adamın insafına kalsa)
Staber sen kaç paraya aldın amazondan ve nasıl eline ulaştı kaç gün bekledin gümrüğe takılmadığını belirtmiştin tam olarak nasıl oldu.
- - - Güncellendi - - -
Amazon.com: EVGA GeForce GTX780 3GB GDDR5 384bit, Dual-Link DVI-I, DVI-D, HDMI,DP, SLI Ready Graphics Card (03G-P4-2781-KR): Computers & Accessories ben bunu alıcam da amazondan da ilk alış verişim olacak ön bilgi almak istiyorum ve bu ürünü Türkiye'ye getiriyorlar mı ?
Kısaca gümrüğe takılmadı, aksi hâlde herkes "freight forwarder" denen aracıları kullanarak bu işlemi yapardı.Dostum benim arkdaşım orda çalışıyor. O kendisine amazondan sipariş verdi kendi kargoyla yolladı bana. 6.gün eline ulaştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.