Çözüldü VievSonic VX2458-C MHD'den 144 Hz Alamama Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Öncelikle merhaba yeni bilgisayar kasası (Power Boost VK-G3904S) aldım, yeni güç kaynağı (Cooler Master GX 750W) aldım sırada monitör vardı.
ViewSonic VX2458-C-MHD aldım ama en fazla 60 Hz alıyorum.

Ekran kartı bana 60 Hz'den fazla gösteremiyor olabilir mi?

Sistem
Ekran kartı: Palit GT220 1GB 128 Bit (2012'de aldım)
İşlemci: Xeon E5440 (2018'de aldım)
Anakart: Asus P5G41T-M LX (2009'da aldım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
G
144 Hz alabilmek için bağlantıyı DisplayPort kablo ile yapman gerekir.
Monitöründe DisplayPort girişi var ama sanırsam ekran kartında yok.
Doğal olarak 144 Hz görüntü alamazsın.
Üstte arkadaşın söylediği yöntem ile alabileceğin en yüksek Hz değerini görebilirsin.
Yanlış bilgilendirmeyelim HDMI ile 144 Hz alabilir. DisplayPort ile G-Sync özelliğini kullanabiliyorsun. 144 Hz için Display'e ihtiyacın yok. Monitörün arkasındaki joystickten ayarlara gir oradan 144 Hz özelliğini aktif hale getir.
Üstte arkadaşın söylediği yöntem ile alabileceğin en yüksek Hz değerini görebilirsin.

Yanlış bilgilendirmeyelim HDMI ile 144 Hz alabilir. DisplayPort ile G-Sync özelliğini kullanabiliyorsun. 144 Hz için Display'e ihtiyacın yok. Monitörün arkasındaki joystickten ayarlara gir oradan 144 Hz özelliğini aktif hale getir.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı