Bunu dediniz biliyorum ama THH zaten net olarak değişimi yapıyor. Bu değişimi vermesi için mecburen ürünün servise de gidip servisin reddetmesi ve belge almam gerekiyordu. Şuan resmi olarak aslında satıcı firma ve ürünün üreticisi firma kabul etmediği için hatayı THH tarafından sorunsuz olarak değişim sağlanacak. Mecbur beklemek gerekiyor bu süreçte. Ben Firmanın değiştirmesi gerektiğiyle konuşurken sen ve bazı arkadaşlar hayır zorunda değil dediğiniz için sinirlendim. THH için özel bir şey değil çünkü bu olay, resmi olarak hak ve değiştirmemesi onlar için hem ürünü tekrar temin ücreti hem de davanın çıkardığı ücret olarak geri dönecek. THH'nin parasını da şirkete kesiyorlar. Mesut çevik'in videosuna bakarsan mesela benim de yeni duyduğum şeyler var. İyi dileğin için teşekkür ederim.Dostum ben 1 piksel için servisin değişim yapmayacağını söyledim ama esip gürlediniz. Umarım THK sorununu çözer geçmiş olsun.
Selamlar, çok teşekkür ederim. İşte böyle markadan bağımsız gibi anlaşmalı garanti servisleri olunca maalesef ki böyle oluyor. Resmi olarak servisi olsa belki bu kadar kötü hizmeti olmaz ama yine de bu 1 piksel muhabbeti hala dönerdi eminim, çünkü eğer gerçekse bana yollanan belgeler Viewsonic'in hazırladığı standartlarla ilgili belgeler var. Bu ürünü belki yurtdışında yaşayıp amazon'dan alsaydım böyle şeyler yaşamayacaktım ama ülkeye göre değişiyor tabi, artık kim kime kitlerse hesabı.Arkadaşım selamlar, yaşadığın problem bazı kesime göre problem değil gibi gözükse de seni çok iyi anlıyorum. Maalesef ülkemize gelen büyük markalar @ViewSonic Türkiye de buna dahil bizim ülkemiz çalışanları tarafından işlerini yürüttüğü için kurumsallık ve iş ahlakından yoksun oluyorlar. Marka dediğimiz şeyler çiftliğe dönüyor! Servisten sonra eline geçen ürün... Gerçekten rezalet! Af buyurun ama ülkemizin kalitesiz, niteliksiz insanları büyük markalarda önemli pozisyonlara gelerek marka standartlarını dip seviyeye indiriyor. @ViewSonic Türkiye de bu topluluklara maalesef dahil olmuş. THH dilerim ki problemini çözüme kavuşturur ve mağduriyetin bu karar ile giderilir. Çünkü markaların pazarlama stratejileri, CRM leri ülkemizde pek uygulanmamakta.
Merhaba tekrar, bir sayfa önce yazdım bir arkadaşa detaylı. Ürünü geç yolladı hepsiburada. Servis kabul etmedi tabi beklediğim gibi. Ayrıca ekranın sağ üst tarafında kasa ile ön paneli açık bırakmışlar sağolsunlar, sanırım hava alsın diye. Fotoğrafı mecvut bir önceki sayfada. Bekliyorum şuan tüketici hakem heyetini, işlem alındı diyor ve 6 ay içerisinde işlem görecek. Şuan kullanıyorum. Başka bir sorun çıkmaz umarım da kullanabilirim en azından heyete kadar.Hocam gene ben, merhaba. Son durum nedir ne oldu ?
Valla güldürdünüz"En az 2-3 piksel lazım" diyerek zaten "hacet gidermişler", çerçeve plastiğine zarar verip tam kapatmadan göndererekte güzelce sıvamışlar. THH'den değişim veya iade kararı gelecektir kesin. Kanunlar>firma politikaları. Ayrıca ekranın orta yerinde kabak gibi duran bir nokta nasıl kabul edilebilir birşey anlamıyorum. İyi size "o monitörün oyuncular için donanımsal crosshair özelliği" dememişler