G
GlorfindeI
Ziyaretçi
@bazzinga İsmimle hitap etmişsin ne kadar kibar bir çocuksun bak. Şimdi güzel kardeşim, pasif agresif tavırlarla yazarsan yine aynı şekilde karşılık alman çok doğaldır. "Viewsonic: 1 Ölü Piksel Tolerans İçerisindedir." ölü piksel dediğin olay aktif olmayan, hiç çalışmayan piksel için kullanılır. Senin yaşadığın şeyin yabancı literatürdeki karşılığı "stuck pixel". "Dead pixel" farklı bir şey. Tembeli var bunun birde ne ölü tam siyah veriyor ne de tam renkleri verebiliyor. Bir dünya sorun var pikseller ile alakalı. Ben başlığa bakıyorum ne yazmışsın? "Ölü piksel" doğru mu? Bende ölü piksel ile alakalı olarak yazdım cevabımı sana. Evet resme bakmadım çünkü ölü pikselin ne olduğunu biliyorum. Bir tane ölü pikselim var demişsin bende karşılığı olarak bir ölü pikselin sorun yaratmayacağını, şirketin politikasını çokta yanlış bulmadığımı söyledim. Sonrasında sen açıklık getirdin konuya pikselin bozuk olduğunu dile getirdin. Bende sana "o zaman haklısın." dedim. Doğru mu? Saldırgan tutum sergileyen sensin. Çocuk çocuk klavyeden tehditler savurmayacağım olgun ol diyorum sana sadece.
Son düzenleyen: Moderatör: