Viewsonic 24" XG2405 144Hz 1ms monitör alınır mı?

@dogant Tekrardan selamlar :) Fikrim XG240R'a yoğunlaşırken AOC 24G2U ile karar değiştirecek seviyeye ulaştı. IPS olması daha ucuz olması ve forumda çok kişinin memnun kaldığını gördüm. Sizin son olarak 24G2U'ya ait minik bir yorumunuzu görmek istedim. :)
Fiyat 1380TL.
24G2U/BK | AOC Monitors kendi sitesi.
AOC 24G2U (24G2) Review | PC Monitors testler.
Tekrardan teşekkürler.
24G2U almıştım, 4 ölü piksel çıktı iade ettim.
Ama panel kalitesi hoşuma gitmedi, diğer ips panellere göre netlik ve renk tonları konusunda iyi hissettirmedi.
Kullanıp memnun olanlar da vardır illa ki.
20 gün kullandıktan sonra ölü piksel çıkanlar oldu, o stresle yaşayamam :D

24G2U almıştım, 4 ölü piksel çıktı iade ettim.
Ama panel kalitesi hoşuma gitmedi, diğer ips panellere göre netlik ve renk tonları konusunda iyi hissettirmedi.
Kullanıp memnun olanlar da vardır illa ki.
20 gün kullandıktan sonra ölü piksel çıkanlar oldu, o stresle yaşayamam :D
Valla hocam ölü piksel falan bunlar şans işi. Ama itopya post atmış ölü pikseller çok oluyormuş o modelde o yüzden stokları durdurmuşlar mı ne o tarz bir gönderi paylaşmışlar. Alıp şansımı denemek istiyorum açıkçası. Panele gelince VA'dan iyi IPS'den bir tık kötü diyorlar. Bu da oldukça güzel bu fiyata özellikleri. Ne yapacağım bilmiyorum.Monitörüm bozuldu 1280x1024 monitör var şuan elimde kare :D O bile yetiyor bana :D 1000TL lik monitör alıp geçsem mi diye de düşünmüyor değilim. Bu kadar ikilemde kaldığım için sinirlenmeye başladım artık :D

Valla hocam ölü piksel falan bunlar şans işi. Ama itopya post atmış ölü pikseller çok oluyormuş o modelde o yüzden stokları durdurmuşlar mı ne o tarz bir gönderi paylaşmışlar. Alıp şansımı denemek istiyorum açıkçası. Panele gelince VA'dan iyi IPS'den bir tık kötü diyorlar. Bu da oldukça güzel bu fiyata özellikleri. Ne yapacağım bilmiyorum.Monitörüm bozuldu 1280x1024 monitör var şuan elimde kare :D O bile yetiyor bana :D 1000TL lik monitör alıp geçsem mi diye de düşünmüyor değilim. Bu kadar ikilemde kaldığım için sinirlenmeye başladım artık :D
Şans işi de bir yere kadar, 70-80 kişilik telegram grubu var bu monitör ile ilgili, %45 ölü piksel çıkmış :)

Şans işi de bir yere kadar, 70-80 kişilik telegram grubu var bu monitör ile ilgili, %45 ölü piksel çıkmış :)
En son 75hz 1 ms 21 22 inç monitör 600 700 TL'ye alıp geçeceğim. Zaten CS:GO hariç diğer oyunlarda ve yeni çıkacak oyunlarda 144 FPS vermeyeceğini biliyorum. Bozulana kadar da değiştireceğimi sanmıyorum ekran kartını. Asus'un 10 sene önceki IPS monitörü vardı 18ms 1600x900 60Hz. Bozulmasa idare ediyordum onla. Renklerinden de çok memnundum. Ekranı yanıp söndü 3 5 kere sonra karanlık moddaymış gibi kaldı. Ledleri yandı heralde. Gece modundaymış gibi görüntü var :D

Evet arkadaşlar başlıkta belirtilen monitörü sipariş verdim dün bakalım ne zamana gelir 😅
Not: Nasıl inceleme yapılır ne edilir hiç bilmiyorum :D hatta ilk defa monitör alıcam desem 😄😄

Evet arkadaşlar başlıkta belirtilen monitörü sipariş verdim dün bakalım ne zamana gelir 😅
Not: Nasıl inceleme yapılır ne edilir hiç bilmiyorum :D hatta ilk defa monitör alıcam desem 😄😄
Hayırlı olsun şimdiden bende vermek istiyorum aslında. Nasıl olsa para iadesi direkt yapılıyor. Sorunlu gelirse iade ederim diye. Günlerdir kafayı yedim :D

Haha sağolasın teşekkür ederim :)
Rica ederim. Geldiğinde Ölü Piksel Testi Yapın! - DEAD PIXEL TEST bu site ile ölü piksel testini yapın. Gece olduğunda ışıkları kapatıp full screen bir siyah görüntü açın youtubeden de olabilir bu F11 basın komple ekrana sığacaktır ve ışık sızması var mı bakın. Gelene kadar testlere göz gezdirin youtube'den güzel bir test bekliyoruz Pazartesi yada salı :D

Rica ederim. Geldiğinde Ölü Piksel Testi Yapın! - DEAD PIXEL TEST bu site ile ölü piksel testini yapın. Gece olduğunda ışıkları kapatıp full screen bir siyah görüntü açın youtubeden de olabilir bu F11 basın komple ekrana sığacaktır ve ışık sızması var mı bakın. Gelene kadar testlere göz gezdirin youtube'den güzel bir test bekliyoruz Pazartesi yada salı :D
haha ben hayatımda video çekip bi yere atmadım ama 😅 sonuçları söylesem olmaz mı direk :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı