ViewSonic 2K IPS 170 Hz 1 ms vs ASUS IPS 4K 144 Hz 4 ms

Hypermx

Kilopat
Katılım
13 Temmuz 2015
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirtmiş olduğum iki monitörden birini alacağım bir süre idare etmesi gerekiyor. Fiyatları uygun ASUS'un fiyatı 5.500 TL, ViewSonic 6.500 TL'dir. Tercihiniz ne olurdu ve sebebi nedir? Teşekkürler.
 
Tercihim ne için kullanıcağıma göre değişirdi , Ps içinmi yoksa kasa içinmi kasa içinse hangi ekran kartı için hangi ekran kartı ise ne tarz oyunlar için veya başka kullanımlar için 😀
 
Tercihim ne için kullanıcağıma göre değişirdi, PS için mi yoksa kasa için mi kasa içinse hangi ekran kartı için hangi ekran kartı ise ne tarz oyunlar için veya başka kullanımlar için 😀

Genellikle çizim, render, film için kullanıyorum. Bazen akşamları Valorant, LoL aklıma eserse 2-3 maç atar çıkarım. Story oyunları çok oynamıyorum. Kart RTX 4090.
 
LG 4K 35" ultrawide VA panel var şu an fakat çok büyük kullanamıyorum.
Kartın hakkı 4k ama söylediğniz asus ekran biraz sıkıntılı , bu yüzden 2k olanı almanızı tavsiye ederim ama bu fiyatlar ürünün 2 el olduğunu belli ediyor. İdarelik bir monitör arıyorsanız bu fiyatatlara yakın 1080 ,180hz civarı bir monitör almanız daha sonra imkanınız varsada bir 4k 60hz ekran. Bu kombinasyon her şekilde sizi tatmin eder.
 
Kartın hakkı 4K ama söylediğniz ASUS ekran biraz sıkıntılı, bu yüzden 2K olanı almanızı tavsiye ederim ama bu fiyatlar ürünün 2 el olduğunu belli ediyor. İdarelik bir monitör arıyorsanız bu fiyatatlara yakın 1080, 180Hz civarı bir monitör almanız daha sonra imkanınız varsa da bir 4K 60Hz ekran. Bu kombinasyon her şekilde sizi tatmin eder.

Ürünler sıfır kutulu ürünler. Yani yaklaşık 8-10 ay kullanacağım. Şu an ki monitör 4K 100 Hz. Aynı an da hem işlerimi yapıp hem de oyun işlerimi görecek bir şey olsa yeter aslında.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı