Viewsonic VA2214S Monitör İle Gtx 960 veya R9 380 Kullanmak Sorun Çıkartır mı ?

Makaleler
12
Daha fazla  
Merhaba ;

1. Elimde linkteki monitörden var. Bu monitör ile gtx 960 veya r9 380 kullanmak bir sorun oluşturur mu ?

VIEWSONIC 21.5 VA2214s GENİŞ EKRAN LED MVA MONİTÖR

2. Ayrıca 1080p oyun için 2 GB VRAM kaç sene yeterli olur? (Bunu başlığa eklemedim çünkü başlık uzuyordu )

Yardımlarınızı bekliyorum.

Ayrıca monitör vga girişli sanırım.

Güncel.

Konu hakkında bilgisi olan yokmu ?

1. Bir sorun oluşturmaz. DVI girişine bağlayıp sorunsuzca kullanabilirsin.
  2. Oyundan oyuna değişir. Fakat 2 GB VRAM yeterli gelmediğinde o GPU da 2 GB VRAM harcayacak güçte olmayacaktır. Yani kafana takmana gerek yok. Çok istersen 4 GB modelini alabilirsin.

1. Bir sorun oluşturmaz. DVI girişine bağlayıp sorunsuzca kullanabilirsin.
  2. Oyundan oyuna değişir. Fakat 2 GB VRAM yeterli gelmediğinde o GPU da 2 GB VRAM harcayacak güçte olmayacaktır. Yani kafana takmana gerek yok. Çok istersen 4 GB modelini alabilirsin.
O zaman ileriye yonelik olarak r9 380 veya gtx 960'ın 4gb modellerini fx 8300 ve codegen sx600 güc kaynagı (12v kanalına 456w) ile ayrıca asus m5a78l-m lx3 anakart ile sorunsuzca kullanabilirim diyebilir miyiz ?

O zaman ileriye yonelik olarak r9 380 veya gtx 960'ın 4gb modellerini fx 8300 ve codegen sx600 güc kaynagı (12v kanalına 456w) ile ayrıca asus m5a78l-m lx3 anakart ile sorunsuzca kullanabilirim diyebilir miyiz ?
Evet. Güle güle kullan. :)

Yakında alacağım ve son bir sorum var, gtx 960 mı almalıyım r9 380 mi şahsi kararınız nedir ? (4 GB)
Bu sizin kendi tercihinize kalmış. Ben olsa düşük güç tüketiminden dolayı GTX 960 tercih ederdim. Biraz da Geforce Experience tarzı yazılımlara alıştığımdan dolayı. Ancak performans olarak bakarsak bazı oyunlarda eşit olurken, bazılarında R9 380 geçiyor. Yani R9 380'in neredeyse aşağıda kaldığı oyun yok. Bu durumda güç tüketimi umurumda değil, Experience da işime yaramaz dersen R9 380 almak daha mantıklı. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı