ViewSonic VX 2705-2KP-MHD ekran takılıyor

aakuza

Decapat
Daha fazla  
Monitör
VX-2705-2KP-MHD
Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 1 hafta önce ViewSonic VX2705-2KP-mhd(2K çözünürlük, 144Hz, 1ms, IPS panel) monitörü aldım. İş bilgisayarımda AMD ekran kartı var HDMI kabloyu takınca sorunsuz çalışıyor. "sadece 2 üzerinde göster" seçeneğini seçerek de laptop ekranını karartabiliyorum. Ancak aynı işlemi Monster marka laptopumda (i7-10750H, GTX1650 Ti) yaptığımda maalesef sorunlar yaşıyorum. Mesela pencereyi sürüklerken takılmalar, dosya açarken takılmalar, ekrana geç gelmeler vs yaşıyorum. "sadece 2 üzerinde göster" seçeneği yerine "bu ekranları yinele" seçeneğini seçersem sorun ortadan kalkıyor. Ancak ben laptop ekranımın da kapalı olmasını istiyorum. Sizce sorun nedir?
DP kablo aldım v1.2 sorun hala aynı. NVIDIA Denetim Masası'ndan G-Sync açtım sorun hala aynı.

Umarım anlaşılabilir yazmışımdır şimdiden teşekkür ederim.

Not: Monitörde FreeSync var G-Sync yok. Bundan dolayı bir uyum sorunu yaşanıyor olabilir mi?

Sorun çözülemedi hala.

Son düzenleme:
Uyum sorunu olacağını sanmıyorum çünkü ben de aynı monitörü 1050 Ti ekran kartlı laptopta ve 6600XT'li sistemde kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.

Uyum sorunu olacağını sanmıyorum çünkü ben de aynı monitörü 1050 Ti ekran kartlı laptopta ve 6600XT'li sistemde kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.

"Sadece 2 üzerinde göster" seçeneğini seçip monitör için 144Hz Refresh Rate seçince sorun yaşamıyorsunuz değil mi? Çünkü ben bu durumda sorun yaşıyorum. Ekranları yinele seçeneğini seçince garip bir şekilde sorun ortadan kalkıyor.

"Sadece 2 üzerinde göster" seçeneğini seçip monitör için 144Hz Refresh Rate seçince sorun yaşamıyorsunuz değil mi? Çünkü ben bu durumda sorun yaşıyorum. Ekranları yinele seçeneğini seçince garip bir şekilde sorun ortadan kalkıyor.

Şu an masaüstü bilgisayarda kullandığım için bir şey diyemeyeceğim. Yakın zamanda laptopa geri döneceğim. O zaman geri dönüş yaparım. Geç cevap için de özür dilerim.

Şu an masaüstü bilgisayarda kullandığım için bir şey diyemeyeceğim. Yakın zamanda laptopa geri döneceğim. O zaman geri dönüş yaparım. Geç cevap için de özür dilerim.

Estağfurullah hocam. Çok ilginç bir problem ve günlerdir çözemiyorum, can sıkıcı bir durum. Detaylı incelemenizi bekliyor olacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı