ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms Nasıldır?

Display port kablosu alsak sorunsuz kullanabilir miyiz? Üstte arkadaş görüntü gelmedi demiş, hdmi 144hz veriyor mu görüntü yeterli mi? Ürünü kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Display port kablosu alsak sorunsuz kullanabilir miyiz? Üstte arkadaş görüntü gelmedi demiş, hdmi 144hz veriyor mu görüntü yeterli mi? Ürünü kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Kardeşim DisplayPort tan aynı şekilde görüntü alınabilir. Sorun olan arkadaşların istisna olduğunu düşünüyorum. Görüntü tam olarak hdmi dan 144hz 1080p alınabiliyor. Ama panel gerçekten beni rahatsız etti sebebi şudur ki yazılar çok kalitesiz gözüküyor. Net değil. Ama ben sadece oyunuma bakarım film izlerim diyorsan monitörü kullanabilirsin.

Ürünü kullanan arkadaşlar; kutudan gelen hdmi ile mi kullanıyor ? Sorunsuz 144hz veriyor mu bu kabloyla yoksa dvi kablo alıp kullanan var mıdır?

Ürünün yanında gelen hdmi kablo ile sıkıntısız bir şekilde 144hz kullanılabiliyor.

Düzeltme;
1.4 için 1440p, 120hz alınabiliyormuş (sınırlama yoksa) 1080p, 144hz verebilir. DP ve hdmi 2.0 ise 1440p çözünürlükte 240hz çıkabiliyor.

Son düzenleme:
Düzeltme;
1.4 için 1440p, 120hz alınabiliyormuş (sınırlama yoksa) 1080p, 144hz verebilir. DP ve hdmi 2.0 ise 1440p çözünürlükte 240hz çıkabiliyor.
En iyi görüntü için bu monitörde hangisini tavsiye edersiniz? kutudan çıkan hdmi ile kullanıyorum. Dp kablo ile daha iyi görüntü kalitesi alabilir miyim?

az once hepsıburada dan vx2458 c mhd aldım. neden urunun ıcıne dısplay port kablosu koymuyorsunuz sanırım yok anlamakta mumkun degıl nedenını sattıgınız urunu kullanıcının en yuksek performansta kullanmasını fırma olarak ıstemenız sunmanız gerekmezmı. umarım bır sorunla karsılasmam. kargoyu getıren kısı beklemeyecek test ıcın muhtemelen ve bır problem cıkması durumunda ne yapmamı onerırsınız carsamba gunugelecek urun

Onu bilmiyorum ama sorarsınız zaten sıkıntı çıkınca hatalı üründe iade şansınız var ama kargo sıkıntısı olunca yok malesef
tamamdır gelsın bakalım gtx 1080ım var once ips led 60hz vardı sattım sımdı kardesımın 22ınc vga sı var 60hz donusturucu taktık bıraz daha kullansam gozlerımden olacam

Monitörü display port kablo alarak kullanan var mı? Kutusundan gelen hdmi ile renkler biraz soluk cansız gibime geldi ayarları yapmama rağmen. Dp kablo almaya değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…