ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms Nasıldır?

Monitörü şimdi kasaya bağlayıp ilk görüntüyü aldım, yazıyorum. Açık söylemek gerekirse hali hazırda kutu içeriğinde bulunan HDMI ile denedim renk çok canlı gelmedi bana. Keşke DP kablosu da koysalarmış. Diğer AOC monitörümde de HDMI ile canlı görüntü alamamıştım. DVI ile bağladığımda tatmin edici bir değişiklik olmuştu. İmkanı olan var DP ve DVI ile bağlayıp kıyaslama yaparsa çok güzel olur. Hoparlörü de iş görür özellikle kulaklıkla uğraşmayıp aynı ortamda başkalarıyla da muhatap olmak yahut sesi onlarla da paylaşmak istiyorsanız ayrıyeten hoparlör kalabalığına gerek kalmamış oluyor. 1 ms, mavi ışık, game (FPS, moba vs.) modlar mevcut. O açıdan deneyemedim hala. Ama 50 Hz'lik monitörden sonra değişikliği gerçekten fark edebilirsiniz. Power ve menü tuşu arkada tek tuşta toplanmış. Joystick tarzı bu tuşla tüm işlemleri biraz alışınca halledebiliyorsunuz. @Lordrings Türkçe dil seçeneği mevcut. Kavisi rahatsız etmedi, hoş görünüyor ama zaten adapte olunca farkına bile varmıyorsunuz. Dediğim gibi kafama takılan tek şey olarak da gördüğüm HDMI ile canlı bir renk yansımadı bana. İleride renk ayarları yapıp bizle paylaşan olursa çok iyi olur. Laptopımda da bu sorunu ayarla aşıp çok güzel bir görüntü elde etmiştik. Herkese hayırlı olsun.

Banada çok canlı gelmedi renkler ayriyetten bitane ölü piksel var sanırım. Konusu açtım onaylanmasını bekliyorum, fotoğraf mevcut.

Monitör elime bugün ulaştı. Daha önce Benq xl2411 kullanmıştım kalite olarak menü, görüntü vs. ondan daha iyi geldi.
Yalnız sorun şöyle, oyunlarda ve masaüstünde siyah ekran olduğunda böyle renk sorunu var sadece siyahta kendini gösteriyor diger renklerde sorun yok.
Sizce bir sorun teşkil eder mi ?
IMG_20181127_200103.jpg

Arkadaşlar az önce sizin mesajları okudum HDMI ile canlı gelmedi falan. Bende DVI kablo var onceki monitorume ait sağlam onunla deneyeyim dedim. Görüntü bir defa geldi sonra monitor sürekli kapanıp açılıp duruyor sinyal yok diye. Benim monitorde sorun var sanırım. Allahtan mesajınızı gördüm de merak edip denedim. Sonucu aslında buraya paylaşacaktım gerçekten DVI kablo ile daha mı iyi görüntü diye. Ne monitorun tamamen fişini söktüm PC'yi kapatıp açtım HDMI kabloyu soktum sadece DVI ile bağladım çalıştırdım defalarca PC'yi yine aynı görüntü gelmiyor. Kapanıp açılıyor ekran.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı DVI girişleri var. Uyumlu olmayabilir. 4 pinli vs. Ona dikkat edip deneme imkanın varsa digerleriyle dene eger öyle bir durum varsa tabi.
Monitör elime bugün ulaştı. Daha önce Benq xl2411 kullanmıştım kalite olarak menü, görüntü vs. ondan daha iyi geldi.
Yalnız sorun şöyle, oyunlarda ve masaüstünde siyah ekran olduğunda böyle renk sorunu var sadece siyahta kendini gösteriyor diger renklerde sorun yok.
Sizce bir sorun teşkil eder mi ?Eki Görüntüle 347052
Ben de denedim 1080p siyah arkaplan indirip öyle bi sorunla karşılaşmadım eve geçtiğimde tekrar bir deneyeyim.

Onu kontrol ettim. Çalışması gerek ama maalesef çalışmıyor. Bir defa geldi görüntü sonra gelmedi.
Ayrıca HDMI takılı iken monitor ayarlarına girip DVI seçiyorum. Yine geçmiyor sonra kapattım PC'yi. Sadece DVI bağladım oyle açtım. Görüntü gelecek gibi oluyor gidiyor siyah ekranda sinyal yok uyarısı gelip gidiyor ışığı mavi oluyor ekranın bu arada.

Buna benzer sorun yaşamıştım sonra nolduysa bir daha yaşamadım W10 ve Nvidia driverleri güncellemiştim düzeldi ben de daha çok alt tab yapınca gidiyordu ve geri gelmiyordu mecbur bilgisayar kapatıp geri açınca geliyordu ekranı.
Değişik bir sorunu var.

Ayrıca şoyle bir sorun yazılara bakıyorsun sanki piksel piksel kıvrımlı değil. Monitorde evet iyi özellik var kağıt üzerinde ama inanın şu sorunları gördükten sonra soğudum. DVI sorunu da tuzu biberi oldu. 1 saat kadar durdum monitorun başında gözlerim ağrıdı. BenQ'nun bir modeli var onu kestirdim görüme iyi bir indirim ile onu alacağım. İade kaydı açtım yarın veriyorum kargoya.

Arkadaşlar tam inceleme olmadı ama görünüş itibarı ile bir video çektim ürün mükemmel hiçbir sorunu yok görüntü kalitesi ses vs. gibi herşey çok güzel iyiki almışım dediğim bir ürün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar ürün elime bugün ulaştı Asus vg245he monitörümle karşılaştırdım. Görüntü kalitesi renkler ve yazılar gerçekten kötü hangi ayarlarda kullanıyorsunuz? İade etmeyi bile düşünüyorum hangi ayarlarda kullanıyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı