ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms Nasıldır?

Kardeşim parlaklık düşük, renkler cansız, yazılar kötü gözüküyor ama 144hz de oyun oynamak iyi geldi bana. Sözde va panel. Bu sorunlar ayarlarla aşılamıyor mu?
Ayrıca şoyle bir sorun yazılara bakıyorsun sanki piksel piksel kıvrımlı değil. Monitorde evet iyi özellik var kağıt üzerinde ama inanın şu sorunları gördükten sonra soğudum. DVI sorunu da tuzu biberi oldu. 1 saat kadar durdum monitorun başında gözlerim ağrıdı. BenQ'nun bir modeli var onu kestirdim görüme iyi bir indirim ile onu alacağım. İade kaydı açtım yarın veriyorum kargoya.

Valla açık konuşayım bundan önce BenQ 4 ms 1080P 21.5" monitörüm vardı mavi ışık filtresi kullandığım halde miyop numaram 1 sene içinde 1 numara yükseldi bu çok yüksek bi rakam bundan önce bu kadar artmamıştı isteyenlere duyrulur. Bu monitörün tek sorun çıkartan yanı kapatmasını beceremedim. Parlaklığı biraz düşük monitörün ve gözlerime çok iyi geldi gözlerim benq monitörde ağrıyordu uzun süre bakınca bunda banamısın demedi.

Valla açık konuşayım bundan önce BenQ 4 ms 1080P 21.5" monitörüm vardı mavi ışık filtresi kullandığım halde miyop numaram 1 sene içinde 1 numara yükseldi bu çok yüksek bi rakam bundan önce bu kadar artmamıştı isteyenlere duyrulur. Bu monitörün tek sorun çıkartan yanı kapatmasını beceremedim. Parlaklığı biraz düşük monitörün ve gözlerime çok iyi geldi gözlerim benq monitörde ağrıyordu uzun süre bakınca bunda banamısın demedi.
Kardeşim yazıların netliği hakkında ne düşünüyorsun?

Parlak ekran mıydı monitör? Mat kullanmayı deneyin.

Benim şöyle bir sorunum oldu eski bilgisayar kutu içerisinden çıkan HDMI ile takılı iken masaüstü gelince ekran açılıyordu.
Yeni sistem topladım onda HDMI bağladığımda hiç göstermedi. Sonra aynı kablo ile HDMI' dan DVI-D'ye dönüştürücü kullanarak görüntü alabildim.

Birde bu freesnyc olayını aktif nasıl edebilirim illa DisplayPort kablosu mu olması lazım.(kart RX 580)

Ürünü kullanan arkadaşlar; kutudan gelen hdmi ile mi kullanıyor ? Sorunsuz 144hz veriyor mu bu kabloyla yoksa dvi kablo alıp kullanan var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı