ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms Nasıldır?

Monitörü yeni aldım bugün elime geçti ancak iade edeceğim sağ üst köşede kocaman bir ölü piksel var sol alttada diğerine nispeten daha küçük bir ölü piksel var.Zaten şu sıra ne aldıysam sorunlu geldi hepsiburada.com'dan bundanda çok umutlu değildim şaşırtmadılar.Bu da iade hayırlısı ama yine aynısını alacağım inşallah bu sefer düzgün gelir.
 
ölü pikseli nasıl anlıyorsun beyaz ekrandamı belli oluyor ?
Hocam yıllardır düz ekran kullanıyoruz curved ekran nasıl geldi sana ben alışamam gibi hissediyorum ona göre alıcam yada düz ekran TN panel almayı planlıyorum bu konuda fikrin nedir ?
 
Display port kablosu alsak sorunsuz kullanabilir miyiz? Üstte arkadaş görüntü gelmedi demiş, hdmi 144hz veriyor mu görüntü yeterli mi? Ürünü kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Ben kullanıyorum 144 alıyorum ama 120 ile bir fark göremedim. belki 60hz den geçtiğim için hissiyat olarak farketmemiştir. DP denemedim.Renklerde bir problem yok. Va panel ips panele göre sönük tn panele göre bi tık daha iyidir renk konusunda
 
curved ekran nasıl düz ekrana göre o hissiyata alışabildinmi ben sırf bu sebepten dolayı mecburen TN panel alıcam düz olsn diye? asus özel kontrast yazılımları varmış onlarla pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum
 
Ben bir süre oynadım kavisi çok değil bu modelin alışması zor olmuyor ama ölü pixelden dolayı iade ettim.Düz TN panel alacağım.
 
Ben de bu monitörden aldım ve memnunum. Bana monitör üzerinden ekran renk ayarlarını atabilecek var mı ?
 
Monitör açıldığında ekranla hiç sorunum yok fakat ses hariç.

Ses sorunu yaşayan yok mu hiç ben ne yaptıysam ses gelmedi ve HDMI bağladığımda ekran açılmıyor mecburen DVI-D dönüştürücü kullanıyorum. DisplayPort ta denedim bu sefer de Windows ekrana geldiğinde açılıyor yani biosa giremiyorum. Teknik servise mail attım cevap gelmedi 2. mailide bügün attım. @ViewSonic Türkiye sizde yardımcı olursanız sevinirim
 
bu monitörden aldım. hdmi kablosu ile görüntü alamadım. dp ile görüntü alıyorum ancak yeniden başlattığımda sinyal yok hatası alabiliyorum. başka monitör ile sıkıntı yaşamadım. yeniden başlayınca görüntü geliyor. bilgisayarı kapattığım zaman fişten çekip yeniden açınca görüntü geliyor. neden böyle oluyor anlamadım. @ViewSonic Türkiye cevaplarsa sevinirim. bu arada sistemi yeni topladım. rx 580 ekran kartı var.
iade etmeli miyim? yoksa kullanmaya devam mı etmeliyim anlamadım.
 
Bence ekran gayet güzel tek sıkıntım var oda Cs Go oynarken lobiye girdiğimde ekran titremesi oluyor . Maça girdiğimde bi sıkıntı yok ama lobide beklerken titremeler oluyor . Nedenini bir türlü anlayamadım . Bugün eve gittiğimde parazit olasılığını test etmek için nüve takacam . Bu durum başına gelen var mı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…