ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms Nasıldır?

HDMI bende 120 fps veriyor ayrıca LoL gibi bir oyunda alt tab yapıldığı zaman hdmı dan gelen ses anlık olarak kesiliyor. Nedenini bilen var mı?
 
Bu monitörde hdmi kablo ile 144hz alınıyor.Bir yerde ayarı vardı yapmıştım ama hatırlamıyorum sanırım nvidia denetim masasından çözünürlük ayarlarında iki tane 1080p çözünürlük ayarı vardı onlardan birinde 120hz diğerini seçince 144hz alınıyordu bir oraya bakarsanız yapabilirsiniz.
 
Evet intarnetten araştırdım hocam nvdia için o çeşit ayarlar var bir çoğu da başarılı sonuç vermiş ama amd gpu kullanıyorum ne yazık ki.
 
Evet intarnetten araştırdım hocam nvdia için o çeşit ayarlar var bir çoğu da başarılı sonuç vermiş ama amd gpu kullanıyorum ne yazık ki.
Benim ekran kartım amd işlemci de amd ama direk 144 hz verdi . her hangi bir sıkıntı olmadı . fabrika ayarlarına bi döndürün isterseniz belki gözden kaçırdığınız bi ayar yapmışsınızdır yanlışlıkla
Bu arada monitörü 28 aralık da aldım . şuan iki adet ölü pixel var . hepsiburadadan aldım ürünü iade etsem mi bilemedim . çok küçük ölü pixeller
 
Bende hepsiburadadan almıştım ölü pixeli gördüğüm gibi iade ettim sende etmelisin ancak tavsiyem ürünü geri iade ederken arızadan bahsetme problem oluyor ürünü beğenmedim diyerek iade et paranı geri al.
 
mağaza hepsiburada'nın kendisiydi. Daha sonra vatan mağazasına gittim AOC G2460PF aldım onu alırkende 3 sıfır kutu açtırdım ilk 2 sinde yine ölü pixel vardı 3. kutudaki monitör sağlam çıktı onu aldım geldim.Ölü pixel olayı çok yaygın şansına kalmış.Bence Viewsonic şu an aldığım AOC'tan özellik olarak daha iyi ama dediğim gibi ölü pixeller şans mağazadan gidip deneyerek alma fırsatın varsa o şekil yapmanı öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı