ViewSonic VX2458-C-MHD Monitör nereden alınır?

BoraTnmz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bayadır araştırıyorum monitör alacağım ve bu monitörde karar kıldım. Hangi siteye baksam 1299 TL, Mediamarkt'a girdim sepette %5 kampanyasıyla 1234 TL ye düşüyor fakat sitede baya şikayet var korktum açıkçası. Ölü piksel falan çıkarsa iade etmekte sıkıntı yaşarım diye korkuyorum ki yorumlara baktığımda kargo 7-10 gün arasında geliyor diyorlar. Biliyorum Mediamarkt köklü bir firma fakat hiç buradan alışveriş yapmadım ve Vatan Bilgisayar, Hepsiburada falan daha güvenilir geliyor. Sizce bu siteden alınır mı, alınmaz ise hangi siteden almalıyım ve bayramda indirim olur diye beklemeli miyim ?

mititr.png

Son düzenleyen: Moderatör:
65 TL bu stresle yaşamaya değerse al :D Ha yok 65 TL'ye değmez bu stres dersen daha çok güvendiğin yerden 1299 TL'ye al.

Hepsiburada ve VatanPC benim alışveriş yapıp sıkıntı yaşamadığım yerlerden birisi güvenebilirsin.

Ben vatandan aldım. Şuan 1250tl fiyatında , ölü piksel testi yaptım alırken. İçin daha rahat olur vatandan almanı tavsiye ederim.
Aynı şekilde gördüm indirimi ve vatandan aldım fakat bize uzak olduğu için internetten sipariş ettim. 1 gün test ettim ve 2 adet ölü piksel çıktı, ben de iade ettim götürdüm mağazasına. Inceleyeceklermiş, bayramdan sonra iade edeceklermiş parayı ben de gidip test edip alacam. Gözüme hiç batmıyordu fakat insanlar değiştirmem gerektiğini söyledi. Kafam rahat olsun diye iade ettim.
Umarım bayramdan sonra fiyatı artmaz :)

Aynı şekilde gördüm indirimi ve vatandan aldım fakat bize uzak olduğu için internetten sipariş ettim. 1 gün test ettim ve 2 adet ölü piksel çıktı, ben de iade ettim götürdüm mağazasına. Inceleyeceklermiş, bayramdan sonra iade edeceklermiş parayı ben de gidip test edip alacam. Gözüme hiç batmıyordu fakat insanlar değiştirmem gerektiğini söyledi. Kafam rahat olsun diye iade ettim.
Umarım bayramdan sonra fiyatı artmaz :)
Artsada 1299 görüyodum hep. Curved 144hz 1ms özellikleriyle bu fiyata mükemmel ya , gerek yok daha yukarısını vermeye. Ama şöyle bişey var pivot stand olmaması büyük eksi rakiplerinde aoc ve samsungta var öyle samsung çok aşırı pahalı olmasının yanı sıra en iyi görüntü kalitesine sahip olan. Aoc 1400tl galiba ama görüntü kalitesi Viewsonicin daha iyi karşılaştırdım. Viewsonic menüsü çok detaylı ve güzel

Artsada 1299 görüyodum hep. Curved 144hz 1ms özellikleriyle bu fiyata mükemmel ya , gerek yok daha yukarısını vermeye. Ama şöyle bişey var pivot stand olmaması büyük eksi rakiplerinde aoc ve samsungta var öyle samsung çok aşırı pahalı olmasının yanı sıra en iyi görüntü kalitesine sahip olan. Aoc 1400tl galiba ama görüntü kalitesi Viewsonicin daha iyi karşılaştırdım. Viewsonic menüsü çok detaylı ve güzel
Aynen öyle hayran kaldım monitöre ki zaten dönüştürücüyle birlikte 19inch 1366x768 60ms monitör kullandığım için bundan önce inanılmaz fark ettirdi. Menüsü dediğin gibi inanılmaz detaylı, çok rahat bir şekilde istediğini kolayca bulabiliyorsun bugün verdim vatan bilgisayara incelediklerinde inşallah bi sıkıntı çıkmazda en kısa süre içinde monitörüme kavuşurum. Tabii ki test ettirip alıcam herkese de önerim monitör alacaksanız mağazada test ettirip alın. Internetten almak cidden şans işi şuan bunlarla uğraşmak yerine evimde 144hz keyfini yaşıyordum ama kısmet işte :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı