Viewsonic vx2458 ölü piksel

Lonerkinq

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
Teknisyen
27 Nisan'da İtopya'dan aldığım demonte sistemimi kurdum ve karşılaştığım ölü piksel sizce değişim istemeli miyim?

Değişim istemeden ürünün değişim şartlarına bakmanızı öneririm. Bazı firmalar 1 veya 2 ölü piksel olunca değişim kabul etmiyor.
Arkadasin verdigi asilsiz ve dogru olmayan bilgiye takilmayin. Kesinlikle iade kabul edilecektir ayni monitoru ben itopyadan tamamen sevmedigim icin iade ettim ve aldilar. Sizin ki uretim kaynakli bir hata kesinlikle kabul ediceklerdir.

Arkadasin verdigi asilsiz ve dogru olmayan bilgiye takilmayin. Kesinlikle iade kabul edilecektir ayni monitoru ben İtopya'dan tamamen sevmedigim icin iade ettim ve aldilar. Sizin ki uretim kaynakli bir hata kesinlikle kabul ediyeceklerdir.

Asılsız ve doğru olmayan derken komik :)

İzleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Asılsız ve doğru olmayan derken komik :)

İzleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Tamam da bu videonun iadeyle ne ilgisi var?

Sanirim sen izledigin videoyuda anlamamissin. Isik sizmasi olan monitorler iade sebebi degildir kabul edilmez iade icin denmis? Burda ki sorun isik sizmasi degil olu piksel? Sen bir daha izle belki anlarsın.

Birdaha birinin bilgisine asılsız demeden lütfen araştırma yapıp öyle asılsız tanısı koyun teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı