Viewsonic VX2458 Ölü Piksel Sorunu

Göz yanılması derken neyi kast ettiniz anlamadım. Evet 144 Hz ayarladım oyunlarda çok farketti, o yönden hiçbir sıkıntı yok.
Yani goz aliskanligi. Eski monitore gozunuz alistigi icin 144Hz monitorde bocalama oluyor. Banada aynisi olmusdu. Renkler cansiz simgeler buyuk gorundu. Zamanla alisiyor insan

Arkadaşlar şuan fiyatlara bakıyorumda eğer para iadesi yaparsam ben Bin TL'ye mümkün değil böyle bir monitör alamam :D Tn panel 144 Hz BenQ 1300 lira ancak ben TN panel istemiyorum açıkçası. Acaba hepsiburada'dan değişim talebinde mi bulunsam ?

Arkadaşlar şuan fiyatlara bakıyorumda eğer para iadesi yaparsam ben Bin TL'ye mümkün değil böyle bir monitör alamam :D Tn panel 144 Hz BenQ 1300 lira ancak ben TN panel istemiyorum açıkçası. Acaba hepsiburada'dan değişim talebinde mi bulunsam ?
O benq modelinin display portu yoktu sanırım emin değilim dikkat edin. Bu arada viewsonic politikasına göre bir adet ölü pikselde değişim yapılmıyor sanırım, çoğu marka böyle gerçi de. İade edebiliyorsunuz sadece

Valla ölü piksel kenarda biyerde hiç gözüme takılmıyor açıkçası ancak çoğalır diyen var çoğalmaz diyen var kafam allak bullak oldu. İade ederim sıkıntı değil ancak şuan mevcut bütçemle 144 Hz VA panel bi monitör almam mümkün gibi gözükmüyor :(

Valla ölü piksel kenarda biyerde hiç gözüme takılmıyor açıkçası ancak çoğalır diyen var çoğalmaz diyen var kafam allak bullak oldu. İade ederim sıkıntı değil ancak şuan mevcut bütçemle 144 Hz VA panel bi monitör almam mümkün gibi gözükmüyor :(
Ozaman kumar oynayacaksin. Sansina bu sekilde kullanacaksin.

Ben de bu monitörü aldım forumda son birkaç gündür aşırı ölü piksel konusu görüyorum Hepsiburada'dan alınan ürünlerde. İndirimli fiyatına almıştım ben de aynı fiyata aldığım monitörü alacağımı düşünmüyorum açıkçası.

Şimdiden karamsarlığa düştüm. Ölü piksel çıkarsa değişim mi talep edeyim ne yapmalıyım? 2.326 TL'ye aldım monitörü.

Ben de bu monitörü aldım forumda son birkaç gündür aşırı ölü piksel konusu görüyorum Hepsiburada'dan alınan ürünlerde. İndirimli fiyatına almıştım ben de aynı fiyata aldığım monitörü alacağımı düşünmüyorum açıkçası.

Şimdiden karamsarlığa düştüm. Ölü piksel çıkarsa değişim mi talep edeyim ne yapmalıyım? 2.326 TL'ye aldım monitörü.
Belki çıkmaz bişey :) okadar karamsar olma.
Arkadaşlar bu monitöre alternatif 1350 TL'ye kadar VA panel bi öneriniz var mı acaba ? Hala karar veremedim iade etmeye.

Son düzenleme:
Ben de aynı kafadaydım bir gün sonra ölü piksel geçti. Dün açtığımda ölü piksel yoktu. Jscreenfix i biraz araştırın belki o çözüm olabilir

Arkadaşlar donanımhaber'de dolaşırken gördüm bazıları kutu içinden çıkan köpüğe zarar verdiği için iade talepleri reddedilmiş. Bende dün çıkarırken her ne kadar nazik davranmaya çalışsamda köpüğün üst kısmı kırıldı elime geldi. Acaba sıkıntı çıkar mı iade ederken ?

arkadaşlar ürünü aldım ufak bir video çektim şükür sorunsuz bir şekilde geldi sadece lanet aras kargo firması istanbuldan istanbula 5 günde getirdi hatta gidip şubeden ben aldım bu kadar vasat bir firma

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı