ViewSonic VX2757-2K-PRO 27" monitör alınır mı?

Arkadaşlar, merhaba. Konu başlığındaki monitörü almayı düşünüyorum. Bileniniz, tavsiye edeniniz var mı? Fiyatı 7699 TL. Ayrıca ASUS 27" TUF Gaming VG27AQL5a 0.3 ms 210 Hz QHD IPS Gaming monıtor da 10300 TL civarlarında olması lazım. Aradaki fiyat farkına değer mi? Bunlar dışında bu bütçelerde tavsiye edeceğiniz 2K monitör var mıdır?
almış birisi olarak söylüyorum 185hz de glitchlenir 0ms de saçma ayarlar açılırdı ve kapanmazdı o kadar kötü bir bilgisayardıki iade edip lg aldım iade de bile uğraştım SAKIN ALMA

almış birisi olarak söylüyorum 185hz de glitchlenir 0ms de saçma ayarlar açılırdı ve kapanmazdı o kadar kötü bir bilgisayardıki iade edip lg aldım iade de bile uğraştım SAKIN ALMA
Güzel. Koorui G2721E alınır.
Sanırım viewsonic ten vazgeçiyorum. Bütçeyi biraz zorlayıp Koorui veya asus alacağım. İkisi arasında yine Koorui mi daha iyi diyorsunuz? Ürünle ilgili bir sıkıntı olduğu zaman garantisi, desteği nasıl? Muhattap olduğumuz kişiler ilgileniyorlar mı? Bir de bu üründe malzeme kalitesi çok kötü diye yorum gördüm ne kadar doğrudur bilginiz var mı?

Hocam peki bir şey daha sormak istiyorum. Marka fark etmeksizin ben ikinci monitörüde laptop için alacağım. Laptop da bir tane hdmi çıkışı var. Usb portları da bana tam yetiyor. Bir tane usb to hdmi ve bir tane de c-type to usb alsam işimi görür mü? Bütün dönüştürücüler bu işlevleri görmüyormuş sanırım. Bende daha önce hiç dönüştürücü alıp kullanmadım. Yanlış ürün almamak adına sizlere soruyorum.
Ekstra olarak bir monitör daha buldum benim bütçeme biraz daha uygun. Dönüştürücü de almam gerektiği için bütçeyi biraz daha geri çekip başka monitör baktım.
AOC Q27G4XF 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot HDR10 QHD Fast IPS Gaming Monitör.
Baktığım monitör bu ve şu an 8999 TL gibi bir fiyatı var. Tekrardan yardımcı olursanız sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı