ViewSonic XG2402 vs Lenovo G24-20

luktodoro

Hectopat
Katılım
23 Mayıs 2019
Mesajlar
162
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller herkese. 3800 civarı bütçem var bu fiyatlara şu sıra en çok duyduğum bu 2 üründe karar kıldım. Lenovo'yu internetten Webdenal sitesinden alabilirim. Fakat ViewSonic ise buradaki Vatan'da var. Sizce hangisini almalıyım? Arada 400 TL gibi bir fark var.
 

Ben kullanıyorum çok iyi bir monitör, fakat monitörün kendi ayarında görüntü modunu FPS oyun yapınca veya tepkime süresini 1ms yapınca ekran çok fazla kararıyor parlaklığı yükseltsen bile yine de çok karanlık oluyor, ama onları açmadan kullanıyorum(FPS oyun) son derece memnunum tavsiye ederim.
 
açıkçası ben de ikisi arasında kalmıştım daha ucuz diye ve 165 hz olduğu için lenova aldım. daha öncesinde bu özelliklerde ve daha aşağısında bir monitör kullanmadım apex oynuyorum hızı gayet tatmin edici. VIEWSONIC XG2405 2 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu ürün de aklımda kalmadı değil açıkçası. ürünü aldığında deneyimleri aktarırsan faydalanabilirim
 

Geri
Yukarı