ViewSonic XG2405-2 monitör için DisplayPort kablosu önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte B450M S2H MB
AMD Ryzen 5 5500 4.2 Ghz CPU
Sapphire Nitro RX 6700 10 GB GPU
XPG Gammix D30 2x8 GB RAM
Apacer AS2280P4 512GB SSD
Meslek
IT Uzmanı
Merhaba arkadaşlar, ViewSonic XG2405-2 monitörüm için DisplayPort kablosu alacağım. Aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum önerir misiniz? Altın uçlu olup olmaması bir şey değiştirir mi?

Bunun haricinde de DP 1.2 kablo önerebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-11-23-15-58-35-289_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2022-11-23-15-58-35-289_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 55
Çok değiştirmez, sadece altın uçlu olanlar daha dayanıklı demek oluyor normal uçlara göre başka bir artısı yok. Paugge ve Ugreen alabilirsiniz ikisi de sertifikalı DisplayPort kablosu üretiyorlar. Attığınız kablo gayet yeterli alın derim.

Değiştirmez, sadece altın uçlu olanlar daha dayanıklı demek oluyor normal uçlara göre başka bir artısı yok. Paugge ve Ugreen alabilirsiniz ikisi de sertifikalı DisplayPort kablosu üretiyorlar. Attığınız kablo gayet yeterli alın derim.
1.4 Kablo alsam 1.2 destekli monitörde çalışır mı?

Ugreen mi alsam yoksa bunu mu?

Son düzenleme:
1.4 Kablo alsam 1.2 destekli monitörde çalışır mı?

Ugreen mi alsam yoksa bunu mu?

1.4 kablo daha iyi. İleride HDR ayarlı monitör aldığında 1.4 kablo gerekecek. Bende de 1.4 kablo var resimde attığın kablo ve kaliteli. Ugreen'de iyi marka fakat Paugge bence zirvesi.

Saint Lucia'nın da dediği gibi dilerseniz 1.4 Kablo alabilirsiniz ileriye dönük olması açısından, ancak bütçeniz yok ise 1.2'de sizi üzmeyecektir. Bu kabloyu alın geçin derim.
Anladığım kadarıyla benim monitörüm max 1.2 desteklediği için 1.4 kablo alsam 1.2 gibi çalışacak değil mi?

Anladığım kadarıyla benim monitörüm max 1.2 desteklediği için 1.4 kablo alsam 1.2 gibi çalışacak değil mi?
Evet 1.2 olarak çalışacak, ancak ilerde 1.4 teknolojisine sahip bir monitöre geçerseniz kablo almak zorunda kalmayacaksınız. Karar size kalmış 1.2'de alabilirsiniz 1.4'de tek fark ileriye dönük olup olmaması o kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı