ViewSonic XG2405-2 vs AOC 24G2U

ADANALIKingKong

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Bu iki monitör arasında kaldım çok acil yardıma ihtiyacım var, çok kararsızım amacım oyun oynamak ve yayın açmayı düşünüyorum rica etsem bakar mısınız?

LG 24GN650-B ya da XG2405-2 alın, 1 ms (GTG). Rekabetçi oyunlar için gecikme süresi önemli.
LG'nin modelini Technopat'te kullanan arkadaşlar çok memnun kaldı. Birkaçına bizzat sordum.

Peki bu 1 ms modunda parlaklık düşüyormuş, XG2405'te …. XG2405-2 içinde geçerli mi bu acaba?
Geçerli ancak siz o modda kullanmayacaksınız bu monitörü. O modu kullanmayınca ghosting neredeyse hiç yok. Sanırım 1 ms GTG modu default modda çalışıyor. Ben de yeni aldım bu monitörü. Çok bilgim yok ama gördüğüm kadarı ile bilgilendirmek istedim sizi.
Değil, bu direk gerçek 1 ms. XG2405-1 MPRT 1 ms.
Hocam bende XG2405-2 modeline sahibim. Monitörde 1 ms modunu açınca parlaklık düşüyor ve normal halinden daha fazla ghosting oluyor. Belki de deiğim gibi 1 ms GTG default modda, bir ayar açmadan çalıyordur. Böyle bir durum olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı