ViewSonic XG2405-2 vs AOC 24G2U

En stabil hangisinde oluyorsa onu kullanın. Büyük ihtimal advanced modudur en stabili. Ultra Fast' ta nesneler bozulabilir.
Hocam ben aslında size şunu sormaya çalışıyorum. 1 ms modunu açmadan, bu monitörü 1 ms GTG kullanabiliyor muyuz biz aslında?

O zaman şöyle söyleyim ben alacak arkadaşlara. Bu monitörü 1 ms GTG diye tercih edecekseniz etmeyin. O parlaklıkta kullanılması mümkün değil. Ancak dediğim gibi default modda bile, ben çok memnun kaldım. Akşama da advanced ve ultra fast ayarlarını açıp tekrar gözlemlerimi paylaşabilirim.

Sipariş verdim

Son düzenleme:
Tamamdır .

Ürün henüz geçmedi elime , cumartesi ya da Pazartesi gününe kalabilir… deneyimlerini paylaşırmısın
Hocam merhaba. Kusura bakmayın geç gördüm. Genel anlamda memnunum. Ghosting yok, panel kaliteli ve hızlı. G-Sync uyumlu. Displayport kablosu ile yırtılma olmadan çalışıyor. Standart dışındaki görüntü modları pek hoşuma gitmedi benim. Standartta kullanıyorum görüntü ayarlarını. Onun dışında sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim.

Monitör dün geçti elime , ne tür ayarlar yapmam lazım? Standart dışındaki modlar çok mu kötü anlamadım?

Son düzenleme:
OSD menüsünden gözünüze en uygun gelen şekilde ayarlayın. Overdrive unutmayın, kenara UFO Test açın. Ayarı yaptıktan sonra kontrol edin gözünüze en güzel gözükeni seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…