DarkReader
Kilopat
Eder ama 24GN650-B parlaklık açısından falan daha iyi. Siyahları belki daha kötü olabilir ViewSonic' ten.Hocam sizce almalı mıyım ViewSonic'i memnun eder mi?
Eder ama 24GN650-B parlaklık açısından falan daha iyi. Siyahları belki daha kötü olabilir ViewSonic' ten.Hocam sizce almalı mıyım ViewSonic'i memnun eder mi?
Hocam ben aslında size şunu sormaya çalışıyorum. 1 ms modunu açmadan, bu monitörü 1 ms GTG kullanabiliyor muyuz biz aslında?En stabil hangisinde oluyorsa onu kullanın. Büyük ihtimal advanced modudur en stabili. Ultra Fast' ta nesneler bozulabilir.
Hayır.Hocam ben aslında size şunu sormaya çalışıyorum. 1 ms modunu açmadan, bu monitörü 1 ms GTG kullanabiliyor muyuz biz aslında?
O zaman şöyle söyleyim ben alacak arkadaşlara. Bu monitörü 1 ms GtG diye tercih edecekseniz etmeyin. O parlaklıkta kullanılması mümkün değil. Ancak dediğim gibi default modda bile, ben çok memnun kaldım. Akşama da Advanced ve Ultra Fast ayarlarını açıp tekrar gözlemlerimi paylaşabilirim.
Hayırlı uğurlu olsun. Deneyimlerimizi paylaşalım. Benimki de henüz çok yeni.Sipariş verdim![]()
Tamamdır .Hayırlı uğurlu olsun. Deneyimlerimizi paylaşalım. Benimki de henüz çok yeni
Ürün henüz geçmedi elime , cumartesi ya da Pazartesi gününe kalabilir… deneyimlerini paylaşırmısınHayırlı uğurlu olsun. Deneyimlerimizi paylaşalım. Benimki de henüz çok yeni.
Hocam merhaba. Kusura bakmayın geç gördüm. Genel anlamda memnunum. Ghosting yok, panel kaliteli ve hızlı. G-Sync uyumlu. Displayport kablosu ile yırtılma olmadan çalışıyor. Standart dışındaki görüntü modları pek hoşuma gitmedi benim. Standartta kullanıyorum görüntü ayarlarını. Onun dışında sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim.Tamamdır .
Ürün henüz geçmedi elime , cumartesi ya da Pazartesi gününe kalabilir… deneyimlerini paylaşırmısın
Monitör dün geçti elime , ne tür ayarlar yapmam lazım? Standart dışındaki modlar çok mu kötü anlamadım?Hocam merhaba. Kusura bakmayın geç gördüm. Genel anlamda memnunum. Ghosting yok, panel kaliteli ve hızlı. G-Sync uyumlu. Displayport kablosu ile yırtılma olmadan çalışıyor. Standart dışındaki görüntü modları pek hoşuma gitmedi benim. Standartta kullanıyorum görüntü ayarlarını. Onun dışında sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.