ViewSonic XG2405 artık önerilmemeli

Renk kalitesi falan 10-15 dakikalık kullanımda beni memnun etmişti. 24G2U ve G241'de aynı şekilde çok ölü piksek çıkan monitörler arasında. Ben de hangi monitörü önereceğimi şaşırdım :).

24G2U aldığımda 1 kere ölü piksel çıktı. Değişim istediğim modelde ölü piksel çıkmadı fakat onda da ışık sızması sorunu var. Üşendiğim için şu an ışık sızması varken kullanıyorum.

24G2U da pek masum değil. :D

Hocam hepsi böyle Gigabyte'da var, MSI'da var, ASUS'da var, LG'de var. Meşhur bir söz olan "teknoloji şans işidir" lafı gerçekten de bu durum için tam.
Renk kalitesi falan 10-15 dakikalık kullanımda beni memnun etmişti. 24G2U ve G241'de aynı şekilde çok ölü piksek çıkan monitörler arasında. Ben de hangi monitörü önereceğimi şaşırdım :).

24G2U aldığımda 1 kere ölü piksel çıktı. Değişim istediğim modelde ölü piksel çıkmadı fakat onda da ışık sızması sorunu var. Üşendiğim için şu an ışık sızması varken kullanıyorum.

Bu sızma olayı bir tek siyah ekranlarda çok sinir bozucu onun dışında genel olarak fark edilmiyor.

Bu monitör konusunda benim de kafam karıştı. Tamamen sorunsuz model yok.
Bu bütçede en iyisinin bu olduğuna inanıyorum:

Bu bütçede en iyisinin bu olduğuna inanıyorum:
Bunun yanına bir tane de hoparlör gerek. Ne alınmalı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı