ViewSonic XG2405 artık önerilmemeli

Her daim kulaklık kullanmak istemeyenler için gerek bence.

Monitörde hoparlör yok.
Yoksa kesinlikle lazım benim kulaklık pilli olduğu için maalesef hızlıca bitiyor bundan hoparlöre geçiyorum ama ses anlaşılabilecek düzeye getirmek için 100 yapmam gerekiyo ve bu da anlayacağınız üzere aileniz tarafından şikayet edilmekle sonuçlanıyor

Bu bütçede alınabilecek 3 monitör var.
XG2405
24G2U
24GN650-B

Bana nedense mağazadan kontrol ettirilip alınacaksa 24G2U daha mantıklı geliyor. Kullananlarda memnun.
Aslında hoparlör sıkıntısı olmasa LG 24GN650-B en mantıklısı tabi 24G2U daha canlı renklere sahip.

Bu bütçede alınabilecek 3 monitör var.
XG2405.
24G2U.
24GN650-B

Bana nedense mağazadan kontrol ettirilip alınacaksa 24G2U daha mantıklı geliyor. Kullananlarda memnun.
Aslında hoparlör sıkıntısı olmasa LG 24GN650-B en mantıklısı tabii 24G2U daha canlı renklere sahip.

Öncelikle kendi kullandığım AOC hakkında biraz bahsedeyim. Ürün genel olarak puan versem 80. Renk açısından eski monitörüme göre gerçekten beni tatmin ediyor. Arayüz açısından çok beğeniyorum fakat en kötü yanı ışık sızma sorunu var benim için çok fazla bir sıkıntı değilçünkü sadece siyah ekranlarda farkediliyor bunun için de 20 gün garantide kalmasına falan açıkça istemiyorum.

Genel olarak ViewSonic monitörlerde ortalamanın çok üstünde ölü piksel şikayeti görülüyor gibi bilmiyorum haksız mıyım?
Genel olarak ViewSonic’de denemez modele bağlı.

Bende ViewSonic VX2476-SMH kullanıyorum ve şu ana kadar ölü piksel sorunu ya da ışık sızması sorunu yaşamadım, umarım hiç yaşamam. :)

Ama ışık sızması sorununu yaşamam olası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı