ViewSonic XG2405 ölü piksel

Aqff

Hectopat
Katılım
20 Kasım 2020
Mesajlar
589
Çözümler
2
Bugün elime ulaşan ViewSonic XG2405 IPS monitör de ölü piksel testi yaptım ve ekranın orta ve üst kısmı arasında bir adet küçük ölü piksel çıktı. İlk renklerde farkına bile varamadım ancak yeşil renginde gördükten sonra diğerlerinde görmeye başladım ve şu an bana gülümsüyor nasıl moralini bozdum ama dercesine :D ölü pikseli düzeltmenin yolu var mıdır? İade etmeli miyim? Önerilerinizi bekliyorum.
 
Rahatsız ediyorsa iade edin direkt. Düzeltemezsiniz.

Aşırı bir rahatsızlık verdiğini söyleyemem şu an direk ona bakıp duruyorum. Ancak sonuçta ölü piksel var ve çok fazla deneyimim olmadığı için ne yapsam bilemedim.
Yarın sabah direk iadesi verin.
Ürünü 1.6k ya aldım 3, 4 gün önce indirim varken. Şu an 2.1k ya satıyorlar. Değişim gibi bir durum söz konusu olur mu acaba.
 
Hocam ben Amazon'dan Amazon'un kendisinden aldım. Stokta olmadığı için iade yapabilirsiniz dedi. Mağaza politikasını bilemem. Fakat gelenin de kusurlu olması muhtemel.

Amazon direkt kendisi satmadığı için alamadım ben de. Böyle bir durum yaşanırsa diye gene de Amazon sitesinden aldım. Mağazaya hem mail olarak hem de Amazon üzerinden sorunu ilettim. Değişim var mı yoksa iade düşünüyorum diye bakalım nasıl bir cevap alacağım.
Hocam bende de 1 adet sol yukarıda var. İade edecektim ancak bir anda arttı fiyatları.

Amazon canlı destekle konuştum hocam. Amazon'un kendisi değişim yapmıyormuş sanırım. Satıcı inisiyatifine bıraktı benimkini de iletişime geçti Max 2 güne dönecekmiş. Bekliyoruz.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı