ViewSonic XG2405 vs ASUS TUF Gaming VG249Q

Hocam ürünün yorumlarında sizin bahsettiğiniz şikayetten bahsetmiş biri. - 2 versiyonu olmabilir. Ya da - 2 versiyonunda da aynı sorun olabilir mi ?
Bilmiyorum hocam ben Viewsonic modelini gerçekten çok beğendim fakat eğer 1ms açınca parlaklık aşırı düşüyor ise ghosting aşırı fazla derecede ise pek bir anlamı kalmıyor almamın aslında yarın arayıp bir sormam lazım vatana -2 modeli mi diye

Hocam vatanı aradım şimdi ürünün XG2405 olduğunu fakat solunda-2 model de yazdığını ve bu ürünün hangisi olduğunu sordum fakat çağrı merkezinde ki arkadaş üretim tarihi yazmadığı için bir Bilgi veremediğini en yakin mağazayı aramamı gerektiğini söylediler

Hocam vatanı aradım şimdi ürünün XG2405 olduğunu fakat solunda-2 model de yazdığını ve bu ürünün hangisi olduğunu sordum fakat çağrı merkezinde ki arkadaş üretim tarihi yazmadığı için bir Bilgi veremediğini en yakin mağazayı aramamı gerektiğini söylediler
Hocam çok çok teşekkür ederim ilgi ve alakan için. Ben de şimdi arayıp öğrenirsem bilgilendireceğim sizleri.

Evet dediğiniz kafadayım ben de fakat ViewSonic' in Vatan'da satılması bana cazip geldi. Direkt muhattap olacağımız firma var. Bir de ekstra sorum olacak siz de aynı monitörü kullanıyorsunuz sanırım parlaklık çok düşüyor mu ? Yani rahatsız ediyor mu ?
Ben XG2402 kullanıyorum XG2405 değil. Ayrıca Vatan muhattap konusunda kötü onu düşünüyorsanız. Sinerji daha iyi yardımcı olur herhangi bir konuda.

Ben XG2405 kullanıcısıyım 2020 14 Aralıktan beri memnun bir şekilde kullanıyorum şikayet ettiğim bir konu yok açıkçası kutusunun içinden çıkan kablo HDMI kablosu ve 144 Hertz destekliyor 2 HDMI 1 DisplayPort girişine sahip monitör.
Hocam 1ms modunu açınca parlaklığın düştüğü söyleniyor. Doğru mudur ? Doğruysa rahatsız edecek seviyede mi ?

Ben XG2402 kullanıyorum XG2405 değil. Ayrıca Vatan muhattap konusunda kötü onu düşünüyorsanız. Sinerji daha iyi yardımcı olur herhangi bir konuda.
Anladım teşekkürler

Normal modeli olduğunu nerden anladın? Linkte 2405-2 yazıyor. Kaldı ki bu monitör çıkalı 3+ sene oldu Piyasada eski versiyonu kalacağını hiç sanmıyorum en azından Vatan gibi çok satış yapan yerlerde.
Ben alırken de vatan da iki monitör de vardı diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı